Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir je vec napravio 100.000 radnih mjesta, eno ga kazu u Grckoj da rijesi i njihovu krizu :D
rolfo bolesnik nacionalisticki
Povečanjem stope PDV-a doči će do lančanog povečanja cijena i još teže ekonomske krize u zemlji u kojoj mirovine imaju iznos socijalne pomoći i čak ni takve se ne mogu redovito isplatiti. Dubioze u proračunima na svim razinama se zaustavljaju jedino investiranjem u poljoprivredu i neke grane industrije, s čim u paketu ide i masovno zapošljavanje, od čega se može očekivati zdrav i realan novac, uz drastično smanjenje administracije i plaća u administraciji. Sve drugo je šuplja prića.
Godina svjetske krize u frizider samo majonez i parizer i svima je bitno da nabave devize, a mi rime u sveske i gandze u rizle...
https://www.youtube.com/watch?v=QcHyY1xSRA8
Na kraju će i biti najžešća rasprava oko nevažnih, kozmetičkih reformi i opet ćepo popušlić...
Može pod uslovom da umjesto vaših ruku taj novac ide u fabrike.
Koliko je se administracije nakotilo,nemože vama biti ni 50% PDV-a, nema govora o povećanju poreza,može samo na luksuznu robu.
kraftwerk hehhehhehe ne,mislio sam na one stvari koje nisu neophodne za život a mogu ih priuštiti oni sa dubljim džepom,ali i tu bi se našli putevi za mahinacije, realno pdv na hljeb i na rolex sat ne bi trebao biti isti.
Ljudi traže da narod vidi šta piše u agendi a oni nedaju. Kad ono, povećanje PDV-a. Treba Bakir zaposliti još svoih glasača, rezultat mu tanak, pa nema kapaciteta da vlada. Fuj, pizda vam materina.
Vidi ti načina da se kaže narodu, da će na***. Složni oko zagorčavanje života ljudima, pa iskoristili otvaranje fabrike, kako bi lošu vijest poništila "dobra vijest". A Ivanić idealna osoba, jer ionako nema glasača. Neka kaže hadži Bakir da smo na***, ako nije u Antaliji. Bog će vas kazniti još na zemlji, budite sigurni.
Niko ne smije riječi reći za ovo sve dok taj isti ne počne TRAŽITI RAČUN za sve što kupi!
Ko te jebe Ivanicu Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Francusku na Kosevo. Ahmet Pasalic je kriv sto je uveo BiH u Uefa Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Italiju na Kosevo Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo reprezentaciju svijeta na Kosevo
Ko je Ahmet Pašali?
Kako ovaj narod moze da trpi sve ovo nije mi nikako jasno, da se ovakve stvari ko u BiH najavljuju u pravim demokratijama bilo bi masovnih protesta tipa Fergusona.
udareni u glavu
Ma gdje ti vidiš narod. Ovo su, ma neću da vrijeđam ovce!
Ivanic.....presvuceni ....cetalj....!