Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile je strah i trepet u BIH,posle njega Radoncic,niko nema m..a da njima stane na put,da ih provjeri da him zaviri u papire,sto se mene tice Mile mi odgovara,bas po zelji....
Ako vole Mileta Ronhila, nema vam spašavanje. Ako su zasičeni njegovim lažima i bezbeli masivnim lopovlucima tipa Ruskih i Srbijanskih tjkuna onda drugi i drugačiji imaju šansu.
Oprostite. Samo da nešto razjasnimo. Nema spasa ni nama a ni njima. Znači narodi sa ovih prostora će biološki izumrijeti. Mi se sada borimo za predzadnje mjesto na toj ne slavnoj ljestvici. Nije ovo više pitanje dali mi to želimo, nego ti je statistička činjenica !!!
sto bi vi volili vidjeti dodi ledja,ali djaba sve,jos 4 godine minimum,cika dodo ce vam izvlaciti sjede........
kolko im dodo smeta,jos ce se otcjepit od nas,pa belaj :)
puno je dan,minut sutnje i idemo dalje....
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
samo mile spasava rs ti i boske ste smijesni koji narod treba coravog vozda? Mile Dodik pobijedjuje !!!!!
a i tebe smo pogotovo svjesni..........
Ma ako su sretni sa Miletom, da Bog da im vlado još Milion godina !!!
@grad na drini Ma nemaš pojma kako me to hladno ne zanima. U stvari nije ni loše gledati cirkuskog medvjeda. Drago mi je da ljudi iz RS-a imaju predstavnika koji ih na naj-realniji mogući način predstavlja! Kažem ti još jednom, ako si ti sretan sa Miletom, nek Bog da da Vam vlada još 100 Miliona godina ! AMIN
andricu niko ne sumnja u vasu glupost, nemoj da sumnjas u to