Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo ti piše: \"Operi guzicu pa na burek i ćevape u njanjajevo\". Izgleda da su trebali štampati latinicom.
Interesuje me upustvo o koristenju auto puta,ono koje je dodo podjelio svom gladnom narodu,pise li sta uraditi kad dodjes do vode :D
SVE sto JE se Izgradjivalo,sto se GRADI i sto ce se u narednoj Buducnosti da Gradi, CIJENE su bile VISOKE,ukoliko je i malo,KVALITET bio u ostvarenju-Gospodo NAIVNA- nista nema da NEKOSTA,a ni da bude DzABA,zapamtite to vec JEDNOM !!!-!!!-!!!
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU TAMBURA JE CAR !!! SUTI MAJ..MUNE !!!
de se ba ohladi i prestani da prosipas mrznju po komentarima. idi se okupaj hladnom vodom i prestani vise te vehabijske reportaze gledat. skode tjelu i psihi
Završava u Savi, ahahahahaha! 12 miliona kilometar naplatili, a košta jedva 5, hahahahaha! 182 miliona dodo i stanković podijelili bratski. Neka vala, aferim! A i narod će dati svoj doprinos ovom svečanom trenutku - vraćaće kredite, hahahahaha!
Završava na vodi? Znači na Savi, a mosta preko nema, tek treba da se pravi akobogda nekad? Pa onda dođeš do kraja autoputa pa se vraćaj nekud na postojeći granični prelaz? Ahahahahahahahahaha! Super! Mile je za..je..bo ove naše iz pederacije. Još i svečano otvaranje, trebo je kustu sjest u auto i reći mu, vozi skroz dok ima autoputa, i na kraju dobro stisni gas, možda preletiš preko, hahahahaha!
da se sredi aerodrom u trebinju i da masinovode pocnu voziti vozove,onda bi geno. rep. imala najbolju saobracajnu infrastrukturu u EU.
\"prijelaza\" garant nije rekao a i vi biste mogli naučiti \"basn000slovno\", kao u riječi \"gl000va\", a ne \"basnAslovno\", kao u \"glAva\"...