Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razrijesiti ga duznosti kako neko moze predstavljati drzavu ako ne postuje institucije i zakone te drzave
Državu koja je postojala do 1992. godine i zvala se Republika BiH svi su poštovali i njene zakone priznavali.
Pisalo neki dan na klixu da ni preostala dvojica clanova trenutnog sastava Predsjednistva nisu ispostovala odradjene odluke Ustavog suda. Ovaj je sad treci. A jbg, ne mozemo raspustiti svu trojicu odjednom. :D
Jarane,prvo ste vi one jadne bosnjake ponizavali sa zabranom bosanskog jezika. Sad vam izbise 2 miliona km a mogli ste besplatno istrazivanje napravit na netu,ako ste bas osjecali potrebu. Mogli ste za te pare fabriku napravit i zaposlit taj jadni narod. Ccc
@Chiwwi ne moze se podnijeti takva apelacija ustavnom sudu,tj. Nije nadlezan za izborna obecanja.
Bosanski jezik je priznat u NBH ali izbiše penzionerima 4 milijarde km a nijedna se fabrika nije napravila !
"Oni koji ga ne budu htjeli obilježavati, treba na to da dobiju pravo. To znači da oni koji ne budu htjeli da obilježavaju 9. januar moći će da na taj dan rade", rekao je Ivanić nakon što je danas u Banjoj Luci glasao na referendumu. I evo otkriveno je kako će sprovesti odluku ustavnog suda.
Sta god mislili o njemu, samo se sjetite da mu je protukandidat bila Zeljka Cvijanovic...
i sam kreten Ivanic kaze da je ovo nebitna stvar
@kraftwerk Kako? Mislis ratom? Koji moze biti sljedeci referendum a da nije direktni udar na temelje Deytona? Ovo je bila cista lakrdija i nebitna stvar oko koje su potrošeni milioni za besplatnu kampanju krmece glave. Za koju si i ti dao svoj doprinos
U pravnoj i uredjenoj drzavi ovaj lik bi morao krivicno odgovarati za krsenje Ustava i bio bi razrijesen svoje duznosti.
ma ja.. jest al u tvojim snovima.. u americi.. Bill Clinton sverca kokain cijeli svoj mandat.. obogati se ko niko.. i sta? nistaaa.. zakoni su samo za sirotinju
Znaš li nabrojati te " važne stvari" iporedati ih po prioritetu? Jah i to kako ćeš se braniti od silne navale patriotizma - opet na nesreću dugoga?
hebo li ti majku glasas protiv BiH a primas platu u federaciji, nabijte ga nogom iz predsjednistva, nek ide kod Duduka nek mu on daje platu, a ne mi.
treba zamjeniti rs za sandžak i zbogom žohari
I meni to s vremena na vrijeme padne na pamet...
Danas se bavite glupostima a i veceras ce te
referendum je zadnji dodikov Joker, ali ispaljen u prazno 😂😂😂
Referendum je pokazao i dokazao da u BiH ima više diktature nego demokratije. Mnoge političke stranke u svom nazivu nose atribut demokratske a u stvarnosti su totalitarne, ne dozvoljavaju biračima da koriste demokratsko pravo izjašnjavanja. Zabrana glasanja građanima van teritorije entiteta više govori o onima koji to pravo zabranjuju nego o onima koji to pravo nude građanima. Mogućnost glasanja van BiH govori o postojanju demokratiji van BiH ali ne i u cijeloj BiH.
@Separatista političke "demokratske" stranke iz NBH-azije. Gdje biračko mjesto u NBH gdje mogu glasati građani koji podržavaju referendum ?
sad će snažno krenuti tužilaštvo hapsit bagru što ustav ruše
Ako su moglu Radoncica, mogu i krmka!
Mladene Ivaniću tvoja politička karijera je završena.
trebali bi momčilo krajišnik ili dr.šešelj da se kandiduju za srpskog člana predsjednišva ovaj ivanić je baš mlohav...
Svi na referendum. Stop Islamskom Terorizmu
Ne pozivam Islamske teroriste
Sad će Srpska da bude naprednija od Švice
@Chiwwi mogu li da dobijem azil u Tesliću?