Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balansero.
Prvo treba BAkir obaviti konsultacije sa Fahrom MEđedom i Draganom Lijom obzirom da je on veći fijasko doživio na lokalnim izborima, da u FBiH oformi nova vlast, BEZ SDA, pa ako takva može zastupati Bošnjake u min istarstvi vijeća da se i tamo mijenja ! KO ? Pa ko već treba !
Ivanic ce vas ukopati...mislim na SzP.....Dodigov je to covjek...on vas je vec davno prodao
Teško Ivaniću, teško je! Mile je opozicije tako nategao da ste odmah popucali ko led na suncu.
Haj klix jedan dan bogati malo odmori nas od ovih vise odvratnih likova(mislim na sve BiH politicare).
@dang...Drżava RS nikad nije bilo je ni če bit je.
E moj Mladene, ti se takmičiš ko je veći Srbin sa Dodikom, rekao sam ti da ćeš nestati kao političar ako budeš igrao kako Baja svira, nisi alternativa ničemu.
sve neki ministri, sve nesto, a nikad nista..
@drinsky1. Jesil se naspavo.. Imali zime na romaniji?
To nisu nikakve osnove za promjene rada u vijeću ministara jer ono nije izabrano na osnovu rezultata lokalnih izbora ili putem refrenduma o danu Srpske nego legalno prije dvije što je i DOdik potvrdio. IPak stvar je u ODNOSIMA, pa je TO SAMO LAŽNI POVOD, a stavrni razlog novi pritisak ili otrovni mamac dvojca Dodik-Čović mazlumu Bakiru ! Tok taj sjaše , od države neće ništa ostati !
Ostaće 24%
@tender Fikret ABdić priprema referendum na svojih 5%. Ako se Dodik boji dolaska u Sarajevo tužilaštvu , KAKO BI SE TEK FIKRET trebao bojati Izetbegovića i njihovih tužilaštava. Uzeli mu čistu pobjedu 1991 za PRedsjednika predsjedništva, poslali ga u Zatvor 15 godina, uzelu mu Republiku itd. Ako Dodik ima pravo na Republiku valjda Fikret ima na REFERENDUM ?
BiH zna se šta znači i gdje su granice. .
Mogao bi Bakir ubrzo čučati pored zgrade Vlade RS čekajući Dodika.
@drinsky1. . Misliś cjelu Bosnu..😉