Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dotle dok drzava nema mehanizme da probodi zakkn na svojoj teritoriji mora postojati pomoc sa strane. Nedavni referendum je to najbolje pokazao.
gori nego oni sa ravne gore , kao vuk u janjecoj kozi
Prasac skviknu i zatim odpuza nazad u tor. Čuvajte svinje za klanje kada se ugoje.
Samo proklamovanim vođama u Bošnjaka; " sada ima te oba parametra kojim će nas ucjenjivati Čović i Ivanić i oni koje oni predstavljaju, a u ukupnom zbiru su opet dobraaaa manjina! Mileta sam izostavio, jer je izgubio mandat i kredibilitet kod Srbije!
Bosnjaci vjerujte samo svojima ma kakvi da su,onima smo vjerovali a onda 1992 oni kazu da mi i ne postojimo,odkuda nama pravo na drzavu kazali su tada i udarili na prve komsije,ne zaboravite mnogi od njih su ovdje pod nasim svetim imenima se kriju i prodaju nam pamet,cuvajte se.
Niti ce oni otic niti cemo mi u tzv.EU,ko misli drugacije,taj je ili naivan ili glup,sve drugo su price za narodne mase
JESMO U K.... ALI BAS SVI ZAJEDNO MAJKO MOJA DRAGA......APSURDISTAN JE PRAVI NAZIV ZA OVU DRZAVU
RAKIJANJE Srbin Sveto rakiju pece Cekamo Turke ovo vece Rakija mirise, case se pune Ocekuju se obrezane cune Uskoro ce ponoc, Turcina jos nema Srpkinja mlada prasetinu sprema Brine se i baba hoce li doci Evo vec je pola noci Dolaze Turci, nastade slava Sprema se jebacina prava Skupise Turcima srpkinje mlade Svakom po jednu, da se slade
Ustade Turcin, svlaci gace Babi doslo od srece da place Ukaza se obrezani, to joj fali Da ga lize, da ga bali Svaki Turcin srpkinju zgrabi Pa joj obrezanog dublje zabi Urla ona i po stolu grebe Dok je Turcin u pakas jebe Secanje lepo ostade im ovo vece Upamtise one kako Turcin mece Djikani onda pocese da kmece Jer od tada nemaju srece
U uniju necemo, ona je u raspadanju. A ako vi mislite u uniju prvo ukidamo republiku sumsku, a sve koji se osjecaju srvi u srbiju. Bosannci mogu ostati
još kad bi mogli
U BiH ne zive 3 naroda, u BiH zive gradjani koji vole svoju drzavu i marva koja prdi u svojim torovima i uziva u smradu svoga prdeza. Kad EU to shvati, onda cemo pristati da budemo njezina nova clanica! Do tada, nastavite s prdenjem i naprdjivanjem.
U BiH zivi vise naroda. Najbrojniji su Srbi, Hrvati i Bosnjaci. Otkud ti pravo da porices tudje pravo na nacionalnu pripadnost?
@Mickey10 to je isto ono pravo koje koriste nazzi-onalisti negirajuci postajanje gradjana BiH. BTW, poserem ti se na nacionalnu pripadnost.
Sve vas treba motkom najuriti iz drzave i poceti normalan zivot. I MIRNA BOSNA I HERCEGOVINA.
Odlaskom OHR-a ce tek doci do blokade svega i svacega, samo nemojte bojkotovati rad drzavnih institucija, nece vam OHR smetati, pusti supljaru...
Jest ružan u pm.
Pa pogledaj ti samo komentare ovi muslimana, pa ko bi lud hteo da zivi sa ovakvim osobama. Tacno se vidi koliki uticaj islam i kuran kod njih. Ovako se ponasaju svi muslimani gde postoje. Konstantno zele nametnuti svoje zelje, a da ih uopste ne interesuje niko oko njih. Pogotovo ovi muslimani na balkanu, koji i dalje umisljaju da su ovo osmanska vremena. Trebaju im OHR i stranci do onog trenutka kada ne budu ti isti isli njima uz dlaku, videcemo kako ce ih napasti kako oni to samo znaju.
To je scenraij rzskog ambsadora HArčenka Bočenka, a onda tuski sudija u USatvni sud. Mislim da Ivanić ne bi ništa imao protiv tog preijedloga, a pogotov da RUs bude VIsoki Predstavnik. Čim mi dobijemo ne status kandidata ( koji ne znači ništa), nego punopravno članstvo EU, mogu slobodno otići !
Bez Dodikove demisije i njegovih opasnih idotskih prijetnji i postupaka dugo ćemo g. Ivaniću u BiH gledati ofise OHR-a i sudije u dejtonski ustrojenom Ustavnom sudu BiH. Vi bi da Dodik i RS etablišment ovakav kakav je ostane a "inozemci" odstupe. Malo morgen, gospodine. Mislite dijalektično, hoćete povjesni rezultat koji je svoju tendenciju ostavio za sobom. Ne vidite ili još tačnije nećete da vidite da bi on bio goli leš, kako u misaonom, tako i u stvarnom stanju.
Kad otiđe ured OHR-a i kad međunarodni suci krenu poštovati Dayton koji kaže da moraju napustit BiH 1999. godine. BiH će postati država sva 3 naroda
@Ronex BiH je država 3 naroda, a ne država Bošnjaka! Vrati se u Osnovnu školu. U Daytonskom sporazumu piše, da međunarodni suci moraju napustit BiH 3 godine nakon potpisivanja!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IVANICU NEDIPR,,,I TI SI ISTI KAO I DODIK,,NEZNAM SAMO KO TE DRZI U TOM PREDJEDNISTVU,TI SI PRAVI TRECEKOLONAS,,