Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt sve Hrvati a sve ko ugrozeni. koja je to prevara
Hihiihihi glasali ste za trojku sad vem trojka Neda obući gaće.
Ovo je halal Hrvat.Žena vjerojatno Srpkinja,a ljube se s trojkom i Bošnjama. Znači bolje da je Turčin nego da je kao Sejdo
Vidi naseg furte, sve Bosnjake na pozicije postavlja..
Nasisticki pulenu u gnijezdu SDA, moooj narode
Potpuno nepotrebna Agencija samo uzimaju lovu iz doprinosa a njihov doprinos niti ko zna niti ko prati niti polazu racuna ikome niti izvjestaj o radu niti ni oni sami ne znaju sta im je posao. To garantujem jer sam tamo radio. Agencija drzavna kao i ostale nepotrebne a imate Federalni zavod i 10 kantonalnih.
nije bitno koje je vjere medjutim sto je bitno izgleda nema nikakve veze s novom funkcijom
e on ce bas pomoci
Kakav nepotizam i renesansa, ovaj Barabić znači za sve i svašta sigurno sposoban, šta se ovdje sve ljudi prodaje pa ovo nije normalno, Forto i poštenje i njegova stranka nesposobnih a podobnih.
Sve nebosnjake na kljucne pozicije a aliji sirotanovicu veću lopatu. Ruke se osusile svima koji glasaju za trojku
''Ivan Barbalić je bio bh. diplomata koji je obnašao dužnost ambasadora u Ruskoj Federaciji, a prije toga i dužnost stalnog predstavnika pri Ujedinjenim narodima (UN) te je bio akreditiran za vanrednog i opunomoćenog ambasadora i šefa Stalne misije Bosne i Hercegovine pri Uredu UN-a.'' Inače ovakvih kadrova baš imamo na 'bacanje'. Sretno.
KAKO TO DA VALJAJU I BISERI I FORTI? 😂 NEKO ZAJEBAVA GLASAČE... MADA IH IMA JOS OKO FORTE IZ REDOVA SDA... UCJENA NEKA ILI STA VEĆ???
Uzeše sve
Forto ne zna fatihu
Nema ih toliko koliko im trojka pozicija daju, nestašica Hrvata 😂
Forto Ostali ima zadatak da dokusuri Bošnjake na svim pozicijama.
Forto naprosto uziva kad se imenuje neki ne bosnjak za poziciju
jes je.o sebe ,lik koji ne zna ni koje ,ni sta je ni u kom gradu i državi zivi ,slunto
"Barbalić je 2019. godine bio savjetnik premijera Kantona Sarajevo dok je na toj funkciji bio Edin Forto" Majku vam obadvojici!!!
Dabogda zore nedočekali!!!