Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekujemo u narednom periodu priče o Dodiku, svakakve teme dolaze u obzir. Samo da se skrene pažnja.
kakve veze ima dodik i rssa onim sto rade balije iz sda???
U ovom tekstu Klix-a nedostaje jedna ključna riječ, odnosno ime, da bi se shvatilo o čemu se radi. A to je : Asim Sarajlić. Pametnome dosta, neka SIPA i tužilaštvo radi svoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ista stvar je i sa Sarajevo osiguranjem i Bosnalijekom. Sarajevo osiguranje uskoro zavrsava ispalte ratnih steta i dobit ce im enormno porasti na autopilotu, a kamoli sa sposobnijim menadzmentom. Bosnalijek i pored skrivanja i ispumpavanja para od najveceg dionicara i dalje ima dobit preko 10 miliona, a vlada bi prodala svojih 20% za 14 miliona, a otjerali su kupca koji je nudio 40 miliona za isto. Ovo treba sprijeciti na svaki nacin. Traziti nezavisnu reviziju i procjenu realne vrijednosti.
care ba, pa problem i jest taj sto sad stim udjelima lopovi rade sta hoce i kako hoce,,,ko ce vratiti pokradene milione Arslanagica,,fabrika duhana za par god vjerovatno ce se i ugasiti jel se nemoze takmiciti na trzistu sa velikim igracima iz hrvatske i srbije,,,samo je trziste relavantan pokazatelj jarane moj samo trsiste,,,i vlada nece vise da se zajebava kontas,,,
@saale Moze trziste. Ali ne SASE gdje se svaka cijena stima. Ima egzaktan nacin da se utvrdi vrijednost imovine pa neka onda tako bude. Hoces reci da Bosnalijek treba dati za pare koje ce se kupcu vratiti za 5-6 godina? Indikativan je podatak da Vladu ne zanima taj Bosnalijek jer nikad jos nisu imenovali svoje clanove NO, a mogu imati dvojicu. A ne zanima ih zasto? Zato sto bi nekom svom kvarili posao. Lopovi gospodare tim udjelima to je tacno i sta sad? Treba im zato to pokloniti, valjda?
ovo lici samo na ocajan potez SDP-a da plasiraju lazi kao i uvijek do sada
Otpor pusionicari
A ma ljudi ko god da dodje na vlast isto ce biti svi su naucili krasti
SDA idemo do dna !!!
AOOOOOO STO CE SE GOSPODA DA UGRADE......
SDA Demokratija......narod neka sisa, to je i zasluzio. omladina neka se drogira, a penzioneri neka pocrkaju.
DA LI VLADA FBIH PRODAJE FABRIKU DUHANA TURČINU GULENU, isti onim vlasnik škole koja je ubila dječaka MAhira ??
lesinri namrisali plijen nedozvolite lopovima vise da kradu
Nisu lešinari, oni će zaradu od te pljačke koristiti za nove INTERNACIONALNE ŠKOLE u kojima ubijaju djecu koja ne prihvataju perverznu verziju islama, koju nam uz vehabizam poturaju BAkir Izmetbegović i njegova mafijaška oprganizacija !
Pušiona.
Samo 50 mio za fds, a 15 za ove druge firme. Veci je kriminal da se 45 % osiguranja proda za sitnis. Ovo je veci kriminal
PRAVIĆEMO MI SOCIJALIZAM OD BLATA, SAMO POLAGANO..............
ŽIVJELI ĆORAVI I GLUHI I GLUPI FEDERALNI NARODE!
Moj babo veli kako će raja plakati još više na cjelom balkanu i da ćemo žaliti za titinim vremenima kada se nije živjelo u luksuzu, ali bili smo sretniji narod i nisu nas toliko pljačkali ko sada.
VIDIŠ KAKO JE ĐUBRE PLASIRALO PRODAJU NA 9 JANUAR KAD ĆE SVA PAŽNJA BIUTI FOKUSIRANA NA REPUBLIKU SRPSKU, radi oboga što je inicirao glavni mozak pljačke BAKIR IZETBEGOVIĆ !!
OVAKU SU HITNO DA POTPISUJE BRANKOVIĆA ZA ENERGOPETROL. Garantovali mu da preko korumpiranog sarajevskog suda i tužilaštva neće odgovarati ili će biti pomilovan. DA NIJE UKINUTA SMRTNA KAZNA KO U REPUBLICI SRPSKOJ, ja bi se prvi javio da mu izmaknem stolicu kad bude vješan radi krivičnog djela podrivanja ekonomskih osnova zemlje.
Ko god želi za Novalića smrnu kaznu radi pljačanja dejce, evo neko lajkuje ovaj post.