Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji primjer je BHTelecom koji se koristi u cilju bogaćenja SDA političke elite.
"Ja svom stranačkom kolegi kažem, što je normalno, vidi, opština će raspisati javni tender. Vrijednost projekta je 150 hiljada, mi imamo u budžetu 130 i mi ćemo raspisati na 130 jer nas toliko budžet limitira. I ja mu kažem, naravno, vidi, ako imaš interesa, ti se prijavi. I on se prijavi." Al pazi "ŠTO JE NORMALNO"...
@WilliamCostigan a penzija nema jos
Svako iole ozbiljnije drustvo ima istrazivacko novinarstvo i mehanizme za borbu protiv korupcije i to se u svijetu cijeni, ali u ovim temama se nekako uvijek zaboravi jedno kljucno pitanje: 1. Uzmimo da se borba protiv koruipcije vodi izmedju ostalog i zato da se ne krade iz tzv. "zajednicke" kase, tj. novca koji pripada gradjanima, sta je sa onim novcem koji vec postoji u toj zajednickoj kasi a koji jos nije neko pokrao? Kako se on raspodjeljuje?Zasto su javne usluge i dalje jako lose?
"Sve po zakonu", sto bi rek'o jedan od SDA lopova.
sve ce Dodik zlatom potlatiti, kao sto i su i nasi pozlatili.
Ne moguce , kod nas je sve posteno :)
moze im se kad imaju ovce za glasace :D
Halid Kenjac - gdje on dođe muljaža počinje.
A Pedja Kojovic (NS) i stan na Mejtasu, a poslovni prostor Sabine Cudic (NS) dobijen jako interesantno, da ona pravi tasnice, a vila Dzevada Becirevica (DF) na nekim brdima, a vila Dine Konakovica (SDA) na Poljinama. Tanka je ovo informacija.
ne mogu da vjerujem da se ovo kod nas desava, u jednoj tako uredjenoj zemlji...
U Komisiji za javne nabavke radi osoba, koja je radila za Lager. I sad kao slučajno imaju sve privilegije po tenderima...
Republika Srpska noćna mora u snovima, federalnih dužnosnika.
Naravno! Isto kao sto je Istocna Njemacka bila nocna mora Zapadne Njemacke. Ali propade DDR, a BRD pobjedi!