Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako oćete da mirno živite u BIH ili u politiku ili u vjeru.
"Da se razumijemo, mi imamo kao zvaničnici realno natprosječna primanja, ali nemamo primanja za avione, kamione, milione i ne znam ti ni ja šta“, kaže Mašić. Ministar za čovjeka! Je li ga stid?
na osnovu kojih kriterija ova gospoda procjenjuje svoje stanove, kuće i zemljište... posjeduje stan od 90m2 procijenjen na 50.000km... to ni u zavidovićima ne mozeš kupiti... zemljišta u vrijednosti 5000km halo ba.. ja platio plac od 1000 kvadrata 36.000km... ko ovdje koga jebe.. čuj on plaća tudji kredit.. hahahaha kad si konj pa budeš zirant i ti bi da vodiš drzavu... zbog toga bi od mene dobio dozivotnu zabranu u politici... za 3-4 godine mora vratiti 120K kredita.. kako će mu to poći za rukom da mi ke znati... majku vam vašu...
NEMOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD SRBIJE (tu uracunaj Rusiju, Grcku, RS i ostala ortodoksna govna) MOGU SAMO DA NAM PUSE ONI STO NAS NE VOLEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U teskoj su situaciji, moramo priznati. Dajte nam broj telefona i ziroracun da im pomognemo. Budimo humani.
Moto politicara: sve što imam u životu samukrao, jedino što sam kupio je vozačka i diploma.
"onaj ko ima njemu će se dodati... a onaj ko nema njemu će se oduzeti to što ima..."
šta ćeš kad narod odnosno , ovce nezna glasati, i evo izbori opet idu, isti tipovi na listama, ponovo će proći, i dobit će još 4 godine,odriješene ruke da hapaju i pljačkaju do mile volje, i tako u nedogled. Najgore od svega je to što će oni svakako jedan po jedan pocrkati a njihovi nasljednici, koji su mahom narkomani i debili, će raspolagati ogromnim bogatstvom, i uništavati što je još ostalo.
Posteno,posteno
znaš šta je najžalosnije što ovo narod zna i bez ovog CIN-a al ne jebe ovo niko od njih ni za suhu sljivu...pa da je njih strah nebi niko mogao ni do jednog podatka dooci....rade sta hoce kad imaju slobodu
OVO JE ODAVNO POZNATO SVIM BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA. ALI.....................VEĆINA BOSANACA I HERCEGOVACA NEMA DVIJE ČISTE U GLAVI, NA ŽALOST. JER DA IMA HMMMM--PA ZAR BI OVO DOZVOLILA. IZBORI ZA PARDANA, PRILIKA ZLATA VRIJEDNA. KADA SE GLASOVI ZBROJE VIDJET ĆE TE DASAM U PRAVU. OPET ĆE POBIJEDITI JEDNI TE ISTI, JER ĆE BOSANCI I HERCEGOVCI GLASAT UPRAVO ZA OVE KOJI SE BESTIDNO GODINAMA BOGATE NA RAČUN SVE VEĆEG BROJA SIROTINJE. I ŠTA TO ZNAČI: NARAVNO DA BOSANCI I HERCEGOVCI NEMAJU DVIJE ČISTE!!!!
Vidim samo krivulju rasta....da je bar za nas sviju, za državu, ali nije... a ne mogu sad ni da čitam detaljno i pojedinačno, eto depresije, a čekanje i naručivanje kod dr.....patnja.
.....a ovo stjecali, sticali, kako god, mislim da ima i drugih glagola......primjerenijih situaciji.
Slabo ste Informisani,puno baljezgate zzz
nevladina organizacija # 9.513 - kako smo oprali pare eu .
KOLIKO FAHRO SCEPO IMA IMOVINE ?
https://www.youtube.com/watch?v=Mjd2lyJgtk0 Ovako je najsigurnije, niko te ne istražuje, čak ni Ameri....svaka igra, svaka dobiva
Ja znam da svi moramo da glasamo, samo ne znam za koga.
Sve po zakonu!