Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazite ovo, ja sam se zaprepastio kad sam cuo vjerujte mi. Dosao tetak iz Njemacke da zivi sad ovdje, i otisao u opstinu i trazio da mu daju listice da glasa sad ovdje i nisu mu dali, i pitao pa kome idu moji glasovi, kaze covjek za SDA, pa kako kad necu da glasam za njih daj mi listic da glasam za koga ja hocu, kaze mu covjek sto radi tu ma daj ba svoji smo SDA glavni. I nije mu dao..
Svi političari su nam bivši robijaši ništa čudno.
@DjangoDjulaga... :))) ... pun pogodak, u centar :))) Pozdlawciccc ;-))
@LIMESA hvala kono ,big odpozdlawcicccc :-))))))
prvo ide referendum pa tek onda lokalni izbori..treba poslati poziv svim gradjanima Srpske da iskoriste svoje ustavno pravo i uzmu ucesce
Fino ti dodju u celiju,haj pasa hoces glasat za ove nase.ti odbijes on te zakljuca i baci kljuc u bunar:)
Ja bih za glasao za Prestavnika eurovizije 😂
Solo Munib
slogan ovih izbora mogao bi biti: Iz zatvora u zatvor!
robijasi se nikada nisu sikirali za drzavu pa nece ni za ove izbore.
stranica na fb: "Raja sa biroa" cini ove izbore smjesnijima i podnosljivim 😂😂