Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao srbija kriva za sve a nudili smo vam odavno da zapocnete istragu jel jesmo?? sta hocete sad kad smo mi pokrenuli vi brze bolje i vi ponovo otkljucavate zataskanu istragu..mi svoje zlocince hapsimo sheshelj, karadzic i drugi..a vii se glupirate..treba da se stidite.
mnogo vam spora ta istraga
http://www.depo.ba/front/inzkovo-ponasanje-razmatrati-u-skupstini-uhapsiti-divjaka-i-ganica-ako-dodu-u-rs
Zuku trba da puste odmah ako imaju obraza! Vidi kako Austrija kulturno to odradi, jest da nisu smjeli Divjaka uhapsiti bez prethodne provjere te potjernice, ali pustiše ga odmah uz kauciju.
Čitam prije mjesec dana na netu da je Ališpago optužen za drugu tj. tuđu zonu odgovornosti. Imao sam neke vojne predmete na fakultetu pa znam šta je zona odgovorsnosti i da je komandant (svaka zona ima svog komandanta) nadležan da je osigurava, tj. taj je odgovoran ako se šta desi da ne valja u njegovoj zoni. Sud bi to morao znati.
Sudom nam upravljaju političari, politikom kriminalci, a kriminalce ganjaju sudovi - kobajagi. Dok tako bude, svaki od vas koji ovo čitate može biti uhapšen jer niste počinili bilo kakav zločin. Pogotovo ako ste učinili kakvo dobro djelo. Primjer vam je Zulfikar Ališpago, optužen da nije poduzeo mjere da učinitelji ubistava budu kažnjeni. Jedini \"problem\" je što on tada niti je bio komandant te specijalne jedinice, a nije ni bio u toj Trusini. On sigurno nije znao šta se desilo, a nije ni bio dužan da išta čini jer je uveliko bio na drugom mjestu - funkciji. Tako ćemo svi mi završiti, sav ovaj pošten narod. Rekao bih \'nek nam je Bog na pomoći\', ali čisto sumnjam, dok sami sebi ovo radimo. I za Dobrovoljačku će nevini odgovarati. Milion posto.
kisla mi je glOva ljudi
Bolje ikad nego nikad...
... u Srebrenici.
Yugoslavia nije mogla biti sjajna,lijepa i gizdava zbog serviana.-sluga koji su je na kraju i unistili!Inace Osmanlije su imale nivo multikulture o kojem danasnja \"civilizirana\" europa moze samo da sanja a i Serviani su bili sjajni sluzeci Osmanlije i sireci carstvo na Madjarsku osvajajuci Vojvodinu. love YU star pusa :)
Pojeo sam 1000 Serviana ! :)
pazi ovog karikaturca poranio ko američka konjica
mene samo zanima hoce l iko pokrenut istragu o Pionirskoj dolini i masovnim grobnicama tigrova i lavova sa srpskom nejaci koju su snage ARBIH bacale nemanima u kafeze...
@ YU-STAR - Jesil ti pročit\'o ovo ocat\' - \'\'bila je sjajna, nakicena i nagizdana, cista i lijepa, divna!!! \'\' :D))) Da je meni te neke droge, trip, šta li je, da se i ja malo od pameti odmorim...
Barasin je idijot a nisu ni ovi uz njega bolji - beton
zapravo, i sudovima upravljaju konjusari i ambasadori. a zato treba da se ukinu, kako kaze dodik. da neko tu ne bi izigravao pravdu i boga bez potrebe.
Barasanine, izdajnice, ne lazi.