Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neserite bolja je od pola ovih iz sarajeva ja bi je sad ozenio ona bar zna pitu sguzvat
hjoj viđ\' meliseee ljoodi moi
a kisla glova :( hocemo ostetu :(
Kisla joj je gl00va :-)
Zasto tekst ne pokriva slika onih na kojima i treba biti fokus, a koji su proteklih mjeseci vodili jednu vrlo perfidnu i ogavnu kampanju, kako bi se paznja javnosti odvratila od cinjenice da su ovjd edirektor skole u dosluhu sa turistickom agencijom izmanipulirali i prevarili roditelje i ucenike? Imena maloljetnih ucenika ove skole, razvlacila su se po medijma, a ove prevarante potpisujete inicijalima. nije ok, objavite imena direktora i vlasnika agencije, treba svi da znaju ko su prevaranti.
Treba ga stroljati :)
Jadna djeca kako su prevarena,tom kretenu maksimalnu kaznu zatvorsku,nije to prvi put da se tako nešto desi i drugima su tako krali po dan ili dva eskurzije.Ne šprdajte se s djecom kreteni.
kisla mi je glOvaa ljudiii!!