Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najmanje pola bolnickih, ambulantnih medikamenata, instrumenata i infrastrukturalnih resursa zavrsi u privatnim ordinacijama a plate za nerad uredno primaju uz participaciju za obicne analgegitike preko dana lezanja, pa pljus mito. cast rijeeeetkim izuzecima. za zdravstvo se jadu od placa odbija od bubrega, pa gdjezavrsavaju te pare? je li onaj i direktor pomahnitao kao sto se prica?
naravno da mu treba zabraniti rad u javnim ustanovama u slucaju da ljekar ima ili radi u nekoj privatnoj ordinaciji.
Istovremena javna i privatna ljekarska praksa - sukob interesa ?!?!?!?!? MA NIJE VALJDA!?!?!?!?!?!??!?!?!?! čuj to?!?!?!?!?
Mora se dozvoliti istovremena praksa, samo se treba zakonski rijesiti ko moze raditi, koliko sati itd. Bolnice bi isto tako mogle sklapati ugovore sa ljekrima o iznamljivanju prostora. Tako bi imali svi koristi.
ja ja mirna bosna....samo nadji doktora koji ce ti raditi za 1500...
Istjerati ih iz javnih ustanova, zaposlit druge ljude i mirna Bosna