Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakoj se vladi da prvih 100 dana poštede. Ova potrošila 365 i još se ćeše po guzici ! Kad pričaju o svojim platama PUNA im usta Evrope, a nikad ne kažu da je tamo plata iključivo po UČINKU. KAkav je ovdje učinak, pa evo prosudite sami. Već 4 puta manji a na kraju će biti 10 puta manji to jest 10%. E tolika im treba bit i plata. A ako im to ne odgovvara nek uvedu vanredne izbore. NE vidim razloga zašto ih u BiH ne bi bilo.
drugovi.carice Pa, nova koalicija jedva čeka da umre svaki penzioner - ostaje njima više. 19000 x 400=7.600000 - pa, za godinu je; 91.200.000KM! ČIST RAČUN DUGA - LJUBAV!
DF je pogriješio ne ulaskom u vlast - već postavljanjem potpuno nekompetentnih ministara o soblja koje je bilo interesantno vidjeti u federalnim kabinetima. Sada je moralo doći do "čišćenja " terena u korist SBB-a. Nisu nam poznati krajnji apetiti Šćepe, ali je evidentno da raspolaže daleko lošijim kadrovima za ministre!
ha ha ha koliko je prošlo od popisa stanovništva? Djeca nam idu u škole, osnovne pa srednje pa nekakve fakultete i da im poklonite glavnu nagradu nisu u mogućnostio da vam odgovore koliko stanovništva ima u BiH.
Da ne čitate sve ove gluposti, zaključujem da će nam svima biti bolje kada natalitet prestigne mortalitet.
monti pajton
Super je ovom narodu sto bi se zalio. Pogledaj samo koja auta se vozaju po Sarajevo , juce u Zenevi danas u Sa, A tek lopovluk krades varas koliko hoces i ne ides u zatvor pa gdje to ima ? i sto bi se ko zalio.
Ono što se ne zna, da je 19.000 penzionera umrlo (od gladi) u ovoj godini u BiH, predstavlja porast od 12% u odnosu na prošlu godinu.