Nova sjednica 13. februara
0
Isti stavovi u slučaju "Sejdić i Finci"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko nije htio ustav da BIH bude gradanska drzava................
Jača odluka skupštine rs-a, nego BH skupštine. KAKO OVI POLITIČARI IZ FEDERACIJE NISU U STANJU, DA POBIJU ODLUKE MANJEG ENTITETA, TUŽBOM ZA KRŠENJE LJUDSKIH PRAVA U RS-U. OTVORENO KRŠENJE DEJTONA, PA JESTE LI STE SE VI STVARNO SE UFURALI U LAGODAN ŽIVOT. POLITIČARI IZ RS-a SU MARIONETE ANUS-A DOBRICE ČOSIĆA IZ BEOGRADA, I U TO HOČE DA UVUKU ČITAVU BH.
Slazem se, zalosno je da u ustavu imamo \'ostale\' a trebalo bi da svi budemo Bosanci i Hercegovci. Drzavljanin Bosne i Hercegovine ne moze biti \'ostali\' u BiH!
savrsene ilustracije nase drzave..zapetljaju i isprebacuju lopticu da ti vise ne znas kako je zapravo pocelo...ajmo narode, ili opet za SDP ili opet za naci stranke koje su od rata pripremale tlo za ovo sve..bljak
Sramota!!!!!!!!!!!!! Sramota da sve ovo ovako dugo traje!!!!!!!!!! Drzavljanin BiH je Bosanac i Hercegovac a NE \'ostali\'. Kada ce neko konacno otvoreno razgovarati o drustveno/drzavno-kancerogenom Dejtonskom sporazumu i reci da u BiH zive Bosanci i Hercegovci???