Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, ko ne zna ustasoidnu skutoriju, skupo bi ih platio.
Samo nek posalju slike u Europu predsjednika HDZa Covica njegovu vilu i imovunu po moru itd...pa nek vide ljudi kako zive ugrozeni u BiH !
@Usemir Sa Srbima znas na cemu si, a ove podle hinje samo cekaju da ti zabiju noz u ledja, Ne kaze bezveze stara izreka "podli latini"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrvati su bili i u partizanima, šta ste se uhvatili samo ustashkih zločinaca!
Porušili su sve antiustaške spomenike u Hrvackoj a sad bi da budu antifašisti i da slave nacizam koji je u ustaštvu dostigao vrh dna. Fra Luciferi i fra Pedofili devastiraju Hrvatsku. Jadni Hrvati idu u pakao.
EU je davno procitala Covica, HDZ BiH i HDZ Hrvatske i prozvala ih da su na fasizoidnom putu.
Neće vama Izrael nikad halaliti,a ko o čemu Hrvatići o ugroženosti.."Ista meta,isto odstojanje."
Kakav su narod ne priznaju vlastitog člana predsjedništva
ovo nema ni na marsu placu kako su ugrozeni vi sto se slikate u kariranim pdjelima koje losta od 3000 do 5000 km kravatama500 km sluzbena auta preko2000000 hiljada eura kazete da vam je lose a ja kazem ugrozenisu oni sto su vas izabrali mislim na sve 3 nacinalne koolicione pargnere narod kaze ovi su se osili ni 30 godina vlasti nije im dossta iidite vise bih moze bez vas ali vi nemozete bez nje imaju mlagi zeljni dokazivanka a nisu korumpirani
Oj kamenjarci, eno vam je zakonom zabranilo slaviti Bleiburg u KS 🤣
Idu izborri. Treba jos malo posvadjati ovaj narod u BiH. Odgovara svima na vlasti. Skretanje paznje sa stvarnih problema. Iseljavanje stanovnistva, narocito maldih zbog rekordne nezaposlenosti iste populacije od 60%, a specijalno zivlja koje ima HR putovnicu, niza afera kojima smo svjedoci svaki dan, a oni se svadjaju oko Blajburga. Najtuznije sto ce narod opet to popusiti!!!
Plačeš pi'ko..e nećemo tako dino..
Dan bez mrznje i zlobe bi bio veliki uspijeh za ovu nasu zemlju. Ali to nije moguce. Mnogo ce vremena proci prije nego se nesto pozitivno desi. Veliki je broj ustasa,cetnika,komunista,antifasista a najveci bezgresnih vjernika.
Mnogi bošnjački komentatori se i na ovome portalu hvale kako su Bošnjaci na prevaru izabrali "hrvatskog člana" Predsjedništva - Sejdu Komšića. Hvale se činjenicom da su brojniji i da su nasilje mogli napraviti. A onda se čude kada netko iz toga izvuče zaključak. Bošnjačka strategija mnogih "patriota" za istrebljenje prvo Hrvata, a zatim i Srba je prilično riskantna i za same Bošnjake.
SMRT FASIZMU!!!
Predizborne igre a poslje izbora ce opet u koaliciju sa SDA. Tako su radili unazad 25 godina i tako ce radit dokle kod bude ovaca oni ce ih šišat.
U Austrougarskoj,a po popisima stanovništva u BiH koje je Austrougarska obavila dva puta,kao narodi se spominju Srbi pravoslavne,muhamedanske i rimokatoličke vjeroispovesti i Jevreji! Ko ne vjeruje,neka provjeri u arhivu grada Beča!
Mrtva kontradikcija i bruka europejaca
Bolje da to ne spominju jer evropa, cak i svabe, kaze to je fasizam...europejci sta ima...