Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kole, meni se cini da ti podrazumjevas da nista nije rijeseno dok se Dodik ne slozi, bez obzira sta zakon kaze. Ako si Bosnjak, onda si porobljen u mozgu, tj. robovski lanci ti nisu na nogama, nego u mozgu. Ako si Srbin, onda mi je jasno sto tako pricas.
Nema potrebe ovaj put da uskacu ni Hare ni Suljo jer je vec sama prica od strane Lajcaka nebulozna. Vlada RS nikad nije donijela deklaraciju o povlacenju pa samim tim nije mogla ni biti povucena. Ovo je vjerovatno da ispadne kako su eto i oni poslije dugo vremena nesto uspjeli dovesti u red, a u sustini je cisto mazanje ociju Bosnjacima. Situacija u Elektroprenosu ce morati da se razrijesi na drugaciji nacin nego sto to planiraju u SA a to je nakraju i bio cilj Dodika. Eto toliko...pozdrav i uzivajte....
Sada ce Hare i Tihic uskociti i kazati PIC-su: \"Stante malo! Jos to nije gotovo. Moramo se dogovoriti sa Dodikom, kako da mu udovoljimo.\" po onoj uhodanoj Alijinoj filozofiji: \"Srbi nece Bosnu, pa je trebamo podijeliti.\"
e moj mile samo se ti kurci, docice to tebi glave i tebi i tvom rezervatu.