Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ti si King kad ono već, kad te mantijaš kara te obuče ko kralja?
\"splicanin\" Mujo.... heheheheheheheehheheeheh mamice vam ga nabijem glupe poturchene. vi ste splicani samo kad im ono idete dole cistit septicke jame.
da nema nas vi ne bi prestajali ratovati pod motom \"kome ce pripasti citava BiH)... Nisu vas htjeli u Krajini pa su vas istjerali.... Sab bi krisce svalili sve na polularni stereotip Islama...
HITNO !!!! HITNO !!!!!!!!!!!! HITNO !!!!!!!!! SMJENITI OIVU MRCINU GORE NA SLICI. EUROPA MORA HITNO !!!!! NESTO DA PREDUZME I SMJENI OVE KOCNICARE U REPUBLICI SRPSKOJ KOJI KOCE I NEDAJU RAZVITAK OVE DEMOKRATSKI PROGLASENE I USTAVNE I DEMOKRATSKE DRZAVE. SAMO SU ONI PROBLEM ZA BUDUCE UJEDINJENJE NARODA. HITNO !!!!!
nek si i ti \"Jack\" ostavio svoj glupi komentar mamicu ti....
BiH jedino i iskljucivo zbog balinluka primitivluka i islamskog terorizma ima vize. da je samo do srba i hrvata davno bi bili i EU. kad ne vole turke i ne zele ih u EU kako ce volit i htjet njihovu kopilad poturice.
SPIRIC JE GLAVNI KRIVAC ZA NE UKIDANJE VIZA BOSNI I HERCEGOVINI! ON JE ENERGICNO RADIO NA BLOKADAMA I PODVALAMA BIH-I KOJE MU DIKTIRAJU TADIC, COSIC, JEREMIC! BIH-A KASNI ZBOG SPIRICA NAJMANJE DVIJE GODINE ZA ISPUNJENJE USLOVA I REFORMI! MANIPULATOR I RUSITELJ BOSNE I HERCEGOVINE, NJEGA BI TREBALO TUZIT ZA SVE ZAVJERE!
Sve neke polovicne informacije o raznoraznim mapama, ali da li neko zna dokle je stigla ZELENA TRANSFERZALA.
koje manipulacije, narod se kao pita glasanjem ko ce ih predvoditi a nakon glasanja nista nije kako bi to narod zelio da bude. cemu sva ta cekanja kad svi znamo sta zelimo.