Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebi je drvetom dirno!
Ajoj kakva je ruzna Emina Ganic, prosto je cestit Srbin ne bi ni pomislio silovati ;)
Ado da ti malo zguzis ovu vedranu aaa.
Nitko mi jos nije odgovorio zasto mrzci posjecuju bosanske portale. -- Da vrijedaju, nema sta drugo. A vi bosancima govorite da mrze. Vela havle!
Ocajni ste zato sto nemozete biti u Srbiji da vas u pakasu prce. Jebale vas vize, vise od pola Bosnjaka ima strane pasose gurbetu. I kakve to vi imate koristi od viza, jeli da mozete otici kao turisti, ali kao turisti bez para se nemoze. Ili mozda da odete i azil trazite azil? Bolje vam je kanite se nacionalizma, dobro vam je covjek rekao. Ko drugom jamu kopa sam u nju upada!
LJUDI ZNAL NEKO GDJE PEKO?? ON SIGURNO ODRZAVA TRUDNOCU SVOJE MAME PA GA NEMA DANIMA A NEGDJE SU SE SKOLONILI PA SE BRINEM ZA NJIH; MOLIM DA MI JAVI NEKO AKO ZNA GDJE PEKO I NJEGOVA MAMA-ONA SE ZOVE - GUZETA KARAPUSI-EVO NJENA CJELA ADRESA PA JAVITE - GUZETA KARAPUSI,UL. MOJMILOVALA 71345 TEHERAN -MOSNJAKISTAN- ODMAH DA SE JAVI PEKO ;ZNAM DA MU JE DRAGO DA MU MAMA TREBA DA RODI SRPSKO DIJETE ALI NE MORA TOLIKO OD RADOSTI DA ZABORAVI NA DNEVNE OBAVEZE
A prica se da su cetnici u Humanitarnoj dobija li i Fesove?
KALIMERO.................................KALIMERO
ja bi probala u shupak al neznam jel boli?:(
Kkada je onomad grmilo sa cetnickih polozaja,nazove mene Rade agresor.Bas tada nismo imali vode.Pita Rade.Jelte,balije cime cete sada prati guzu?A ,ja ko iz topa kknjaz milosem idiote.Kako tada tako i danas.
vedrana ocigledno te kresno jedan bosanceros, a onda te nogirao jer qrcu ne valjas i sad mrzis sve muslimane :) nisi fer. bice jos kite za tebe, mozda manje kvalitetne ali bice mesa ne sekiraj se, nego se malo nasminkaj i probaj sta zbarit, ima pijanih budala i zagora svaku noc u gradu ;))))))))))
NE IDITE NIKUD !!!!!!!!!
Zrtve su samo bosnjaci jer Hrvati i Srbi imaju dokumente svojih maticnih drzava ,i bezvizni rezim sa E. Unijom. U BL svaki dan 3000 zahtjeva za pasos Srbije .
Mi smo zrtve islama u bosni, kako na lokalnoj razini tako i na internacionalnoj, zbog njih i ne mozemo da dobijemo bezvizni rezim!!!
Pomahnitali islamo-fasisti - jadni vi !