Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamu li vam faknem bezobraznu, nit ko koga obavjesti za sta u ovoj drzavi nit ko preuzme odgovornost a svi pametuju i svi bi da budu predvodnici da ostanete bez posla ko moja sestra munevera a cetri godine je bila bez posla dok nije otisla u norvesku pitala bi sve te bajne demokrate, nacionaliste, profe, dupelisce, sa hiljadu minimalnih nedovoljnih im plata đe su bili prije fuj.
Ko su oni da cjepaju karte j---- im m-me u p----
cuj \"stalno iste maske koriste\". pa kad su stalno iste glavuse na vrhu i cijepaju bih u nase ime!
@rale rale? pljuc 100 puta, barem.
@patagon Taj zlocinac Tito je upravo kriv za sve ovo danas!
gluposti od njihovih akcija, nista pametno ne organiziraju.
\"PA i da je bilo najave ne bi dosao na ovu glupost. \" Tebi je očito super, ali fali ti malo suosjećanja sa tvojim bosancima kojima nije tako divno kao tebi, ti nisi čovjek.
ma sve je to trla baba lan da joj prodje dan. nit\' koga interesuje, nit\' se ko uzbudjuje. nema kod nas razvijene svijesti o pobuni, tako da ovi igrokazi bivaju samo predstava za javnost, a nikakvog rezultata
Tihic-izdajica je obicna suplja glavica srama! A ko mu je dozvolio ustavom drzave da odlucuje o buducnosti Bosne i Hercegovine,ko i ovim dvojicama sto mu srze m***?! Samo demonstracije ispred najglavnije drzavne ustanove moze dopinijeti spasavanju drzave BiH.Sarajevo je glavni grad nase drzave pa zavrnite rukave,pamet u glavu i strajkujete ak treba,trazite odgovore onima koji predstavljaju drzavu a ne politicke partije! Zar ne vidite da je tu zamka?! BOSNA4EVER!
.... Šta reći ovim nekim nego da nisu skontali samu bit akcije, akcija je izvedena na gerila način bez najave u medijima jer masovnost nije bila bit... Mada ko do sada nije skontao... ne znam ni kada će... Živili
NIJE GLUPOST NEGO JE RALSNOT VI STE NAROD GLUPI STO VAS PREDSTAVLJAJU OVA TROJICA VIDI SE DA VI NAROD SUTITE DOK ONI KOMADJU OVO MALO STO JE OSTALO OD BOSNE I HERCEGOVINE .
Podrzavam gradjanski aktivizam,a vi koji prijetite murijom ste garant zlostavljani kao mali,ohladite malo nema vise titovine.
BiH? Pljuc!
jadni smo i ćemerni. Ovi momci pokušavaju makar nešto kako bi ukazali na ozbiljnost situacije, a šta ste vi poduzeli.Ponašamo se kao da se to nas ne tiće da mi ostali živimo na nekoj drugoj planeti. E pa gospodo sačekajte još malo pa će te vidjeti koliko smo jadni i bijedni.Ove likove što vidjesmo treba otići i sa noge na nogu izbaciti iz kancelarija. Ali donekle nam to i treba vratilo se to glasačkom tijelu kao bumerang u glavu. E MOJ TITO USTANI I VIDI ŠTA URADIŠE SA NAŠE BOSNE
PA i da je bilo najave ne bi dosao na ovu glupost.