Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAZNALI DA SU RUZE IZ FEDERACIJE
Je\'bo cvijece, bitno je da nacionalizma ne manjka
Paranoja, neka, neka, doći i on na red.
mora dasu mu ljiljane zasadili
kazem vam, gledajte svoja posla.. kakvo cvijece raste u vasim bastama i parkovima, da vidimo.. briga vas za cvijece ili bilo sta lijepo i pozitivno, vas se zivot sveo na MRZNJU... i to odavno... bjednici
Mozda su vidjeli alternativu u Rasta pokretu pa ce pred palatom vlade RS posaditi nesto konoplje
Ja mislim da niko normalan ne zeli ba zivi u drzavi vehebija i islamofasizma, srbi se vec spremaju da osamostale, hrvati se u poctenim pripremama. Predsjednik srpske demokratske stranke (SDA) pokojni Alija Izetbegovic je izjavio da ce bosnjaci ako treba u fildzanu da zive. Samo je zaboravio da uz to kaze kako je bosanke muslimanske vjeroispovjesti prodavo prljavim arapima za kasikaru i par mitraljeza. Nemoralni Alija Izetbegovic, nikad se nece zaboraviti kako se on u hitlerovoj uniformi slikao, teski bosnjacki rasista, koji je na kraju pristao crnci pusiti ku*r*ac za nevidljive zlatne kasike, mislim ne on doslovno nego naravno ostali glupi bosnjacki narod, doso svabo doso babo...dummer bosnjak.
Uskoro ce RS biti opisana kao strana zemlja na klix.ba. Ta cinjenica je jednostavno neizbkezna, to je svakome jasno na podruciju 24%
Mora da su bili LJILJANI !
Bošnjake u jarke, ostale u bošnjačke nakurnjake.!.
putopisac.com
druže živko ti uvjek kažeš istinu u par riječi kao svi veliki umovi ljudskog roda.svaka čast na genijalnosti!
dvojica rade , sestorica stoje, joj dodo tvoje vojske!
koja produktivnost. Čak ih jedanaest produktivno čupa pa sadi. Pri tome 4 su operativci o ostalih 7 im zanosi mu.da u krivini. :)))))) u \"samoodrživom\".
Srbi su brejvici - dokazano,pogotovu oni iz stocnog sarajeva
hahaha crveno cvijece-valjda im Lagumdzija poslao donaciju :D
a moguće da su uklonuli kako bi podastrli krmeća govnna, inače vlasi uživaju u mirugu krmećih govanna pa žele da i u gradu osjete dio svoje seljačke atmosfere !