Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke za ovu akciju, i kompletan projekat koje su ovi mladi ljudi do sada sproveli. Drago mi je vidjeti da je propracenost u medijima bila adekvatna. Nazalost nema mnogo onih koji se bore za svoje stavove i cine nesto po tom pitanju. Naprijed djevojke!!!!!!!!!!!!
Sta fali g-đi Arziji Mahmutović, problem sto propagira jednakost, ako roditelji ne žele da slave i placaju obiljezavanje Božić Bate tj. Djed Božićnjaka zena problem? E nema vise komunisticke islamofobije i torture gjde muslimani moraju da obiljezavaju krscanske obicaje...
Al ga zato ti dudlaš engleskim koministima & bradonjama
Ovo je turska peksine vlaški,šta ima u han šljunku papkaru
Bolje da su The Cure došli
sta hoce ove turkinje? nek idu kod Erdogana pa nek se bore za sv oja prava
Sto put ura za cure. A isto za CURE.
braco mila, kakvi su ovo gurbet
Podižem svoju prangiju za bh žene
da zene vladaju, nebi bilo nacionalizma i extremista kao sto su SDP komunisti, i SDA bradonje.
Mogla sam i misliti da one stoje iza ovoga....