Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRABAO SI IM RECI DA SI JEVREJ , JA MISLIM DA TE NI AMOR MASOVIC NEBI PREPOZNO VISE
a mogu se kladiti da bi ga pustili odmah...
(S)Pustili bi ga, al' u zemlju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobroj proso mogli su mu rec da skine gace da vide cunu,kao njegovi sugradjani srbi sto su naredjivali muslimanima 1992 da skidaju gace i cim si obrezan metak u celo,toj njima bilo vazno kriv si cim si osunecen sjeme im se zatralo ,nasikiral se porodica a necete da kazete dje leze kosti hiljadama bosnjaka po masovnim grobnicama mada znate svi sjeme vam se zatralo.
prirodno đubrivo :))))
Franck Nemas nimalo los osjecaj nakon takvih recenica, pa kakav si ti to covjek..? Nije ti ni malo zao ubijene djece...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
....PLAĆENIK......
GDJE SU BILE AMBASADE SRBIJE I SMRDSKE STO TE ONI NE SPASISE NEGO NEGO AMBASADOR REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE I NEZNAS RECI HVALA DRZAVI I AMBASADORU STO ME SPASI
.."Pomogli su im ljudi koje su sreli u lokalnoj džamiji."
držimo se stare dobre europe, iako sve sami nevjernici iliti kjafiri, sigurnije je kolko-tolko! bolje nego među "vjernicima", još kad im "demokrate" priskoče...
Libija bila super drzava. Rahmetli Gadafi ih drzao na uzdi. 1000 plemena. Svima napravio kuce. Jugoslovenski strucnjaci mu napravili navodnjavanje. Libija ima neizmjerne kolicine vode na samo 30 metara dubine. Zajeb'o ga sin , sto je prijavio 50 000 000€ za izbore Sarkoziju. Sarko ga je lijepo docekao, sto jes-jes. Na sred Champs-Élysées da parkira deve i satore. Al cim mu je sin Saïf Al-Islam poceo laprdat o lovi datoj 50.000.000€ "Sarkiju" potpisao je smrtnu vi-za-vi Francuske koja se u datom casu predstavila kao imperija. Pod palicom jednog covjeka koji se u tom trenutku predstavlja kao zastitnik libijskog naroda. Cijenim filozofa Bernard Henri Levy koji "agitira" za BiH, medjutim , taj frontmen Sarcozija, je ubio Libiju!
Koliko li su iskesirali za njih? Sva sreća pa su dziberi potkupljivi! U pamet injzineru sada
Ne bih otisao u arapske drzave samo zbog nakaradnih vjerskih zakona na nivou srednjeg vijeka, nema tih para, to neka ide kome je zivot dosadio.
hahhahahah sto volim ovako glupe ljude zakoni da nemogu bit bolji,otputuj u Arabiju pa ces vidjet zakona i koliko bi se sigurno osjeco jer zna se koje kazne idu zasto bez odgadjanja i pomilovanja,ukro si i ruka ode pa da vidimo ko ce pokusat nesto da uradi sto se kosi tim zakonima
@druzemiko: Pa sto onda tamo ima najvise otmica i ubistava, kad su im zakoni super, da ne govorim da se stranci tamo tretiraju ko zivotinje, sta god ti se tamo desi ti si kriv, jer njihova je napredna logika da ti se to nesto ne bi desilo da nisi dosao u njihovu zemlju. A samo glup covjek kao ti moze braniti vjerske zakone kao drzavne, jer su isti takvi vjerski zakoni vladali i u Evropi u srednjem vijeku, ko ukrade odsijeku mu ruku itd., a znamo svi kako je tada Evropa bila napredna. Jesi li mozda cuo za sekularnu drzavu, kad naucis sta je to javi mi, majmune?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
nema ti druge nego da napises knjigu i ekranizujes to...
Uzasno :( ali sva sreca pa je ostao ziv.. neko je tu platio, cisto sumnjam da su pusteni tek tako
A ko je mogao platiti NPR.....????
Kompanija? Ko ce znati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma nemoguce muslimani im pomogli????? Ne mogu da vjerujem zar tamo ne okrecu krscane na raznju?
iako neko okreće ljude na ražnju to su Francuzi katolici koji uništiše Libiju zajedno sa Amerima Cionistima
Pa islamski monstrumi su ga kidnapovali nisu eskimi stoko teroristička
Ne idite u takve drzave. Nema tih para koje su vrijedne rizikovat zivot.
vise srece drugi put :)
Zar moze veca sreca :)
kako za koga :)
Pusten uz Sazaljenje ... :)