Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još malo pa će biti nejmaaaaaa
@Jinxie, pa i neJmaaa! Pomjeraju dan po dan, tako da će dostići i kraj mjeseca. Tako će jednu penziju "pojesti" vrijeme. A ovaj početak podjele, to je velika varka. Veliki broj penzionera čeka 15, pa i više dana (dok se skupe pare) i tek onda dobiju penziju. Zamisli ko prima 320,00 KM, a tih ima najviše, koja je to mizerija i poniženje za čovjeka. A radio i izdvajao u penzioni fond sav svoj radni vijek? Sada mu udjeljuju sadaku koja mu ni zašta ne može biti. Ko je ono pisao parolu: DRŽAVA ZA ČOVJEKA! :(
@silen lady A šta misliš ko je kriv što se ta parola nije ostvarila? U kakvoj zemlji živiš? Znaš li da jedna stanka teoretski može osvojiti maksimalno 20 % na nivou države? Isto bi se moglo pitati ko ono obeća zlatne kašike i 100.000 novih radnih mjesta? I ko uništi 1.000 firmi banditskom privatizacijom? Njih pitaj šta bi sa državom za čovjeka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemoj da bi je dali u petak. Pustimo sirotinju nek se pati jos koji dan nebi li pocrkali pa im posle ne morate davati nikako.