Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wow, nema šta uštedio si ono pravo... a haj svega ti tvog prvo reci ko je vama odobrio da putujete u biznis klasi uopšte... ja ne mogu da vjerujem da vas nije stid i sramota ovo objavit'... u zemlji u kojoj je 514.935 nezaposlenih na službena putovanja na koja idete samo da laprdate i razgledate i tovite sebe i svoje bliže putujete u biznis klasi... pa kako vas bolan nije sramota a haj što vas nije sramota kako vas nije strah od Boga... bagro...
Biznis klasa za bizmismene!
zamisli jebali mamu seljacku lafo elita putuje sa kartama od 6 milja
Pa valjda ovo treba biti pravilo a ne da se to sad naglašava. Ne mogu da razumijem u ovako siromašnoj zemlji da neko kupuje ovako nagalšeno skuplju kartu.
Nije ko ima, nego ko je navikao...
Yebo ti drzavu u kojoj se ibrete, klanjaju, pozdravljaju i generalno odusevljavaju kad drzavni predstavnik ne trosi nemilice drzavni novac!!!
E sada da ga je copy/paste...
Evo sta je kod nas vijest.Cuj biznis klasa.Ukidaj to i putuj kao i sav ostali svijet .Respekt za Juska mozda se i drugi ugledaju, ali nije trebao na velika zvona ipak mi ovo mirise na skupljanje nekakvih poena.
Pozz raja, ako imate vremena da mi ispunite anketu, bio bih vam zahvalan. Anketa se odnosi na upotrebu muzike u soping centrima i kaficima. https://docs.google.com/forms/d/1SFeaKxqdGIbbnLdD0jM4em9BJSz_XR3xnlTh2mIY3lg P.S. Samo stanovnici BiH :) Hvala najljepsa!
emergency sjedište...jel to planirao uteći iz aviona u padu ?
Ta sjedista imaju vise prostora za noge jer se radi o prolazu.
Zar postoji ovakva ljudska sorta kod nas, ili je ovo opet neka patka:-)
Populizam.
Pa sta ce ovaj covjek u stranci sa Fahrudinom Radoncicem -- optuzenim za razna ubistva i prevare ???
sta ce uzimat pare i ovako kupovat narod
. VEDRANA RUDAN DIGLA CEO BALKAN NA NOGE !!! PROGOVORILA O POPOVIMA: DOK POP J*** DECU U TIM ZUPAMA...... http://ow.ly/yB2v305pUN5 .
Još kad bi znali gdje putuje ministar, zašto i hoćemo li imati koristi od toga. Kolike su mu dnevnice, u kakvim hotelu će odsjesti itd, itd. Zaista žalosna populisička propaganda, kao i ona sa njegovog facebook profila, u svojstvu ministra UP KS.
Pametni znaju a nepismeni padfaju na ovakve price
Ovaj tip,tj novokomponovani ruto,uopste ne zasluzuje da bude ministar,posebno sto je polupismen.Da je normalan vakat umjesto bilo kakve avio karte nebi lopatu ispusto' iz seljackih sapa
Suština je u ego-tripu Juske, koji ima prigradsku potrebu da bude proglašen "herojem" baš kao što tu potrebu ima njegov šef, Fahro Radončić, "poznati intelektualac" i "novinarska Sorbona" kako voli predstavljati sebe i novinu Avaz. Potreba da nagovoriš Cvitanušića da na facebooku napiše da si Kompleksaš. Potpuno neporebno, baš kao i ono na Svilaju kada je postao vlasnik najvećeg bisera u regiji: prva riječ Koridor...ostale riječi znaju i kasirke u dućanu.
@noridcm "Neko i nešto"? Pa tvoj i Juskin šef Radončić je postao osoba koju saslušavaju na Kosovu u kontekstu udružene kriminalne grupe koja se tereti za ubistvo i trgovinu heroinom. A Jusko je džudista u saobraćaju i komunikacijama sa tendencijom da ostane duuuugo na prvom mjestu po izjavama "Upravo krećemo snažno, Koridor VC, Tražio sam im dokumentaciju i morali su je dati (ovo je glavni razlog smijeha u Min. prometa Hrv.).
Ha ha,koridor WC,seljacka podbrijana labrnja nije znala reci V-C
Pošten, podoban i nesposoban!
Nepotrebno je ovo što radi Jusko . Ovaj populistički PR je plasirao Tomislav Cvitanušić koji s Juskom planinari, zadnji put o trošku poreskih obveznika. Prije svega, ministar ne "bukira" karte, nego posebna služba u Vijeću ministara. Sav spektakl je u tome da su pitali njegovu sekretaricu: koju klasu ministar želi, ona rekla "normalnu". I to je to. Koga briga kojom klasom leti neki ministar u Hrvatskoj, Srbiji, BiH ili Mađarskoj? U čemu je kvaka?