Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast!
@IslamTvojSpas Clanarina je na dobrovoljnoj bazi, nije uslovljeno, mozes klanjati u kojoj hoces Dzamiji niko te nece pitati za clanarinu.
@IslamTvojSpas Clanarina je na dobrovoljnoj bazi, nije uslovljeno, mozes klanjati u kojoj hoces Dzamiji niko te nece pitati za clanarinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
ovi paradžemati imaju puno para.. Samo otkrit odakle dolaze pare i eto ti odgovora na sva pitanja..
sta su sad paradzemati vise mi nista nije jasno
Upravo razmišljam da osnijem paradružinu lopova da možemo pregovarati s policijom da nas puste na miru.
Bravo za IZ ,mi imamo nasu Bosansku tradiciju i religiju od kad znamo za sebe ne trebaju nam nikakvi ekstremni sektasi koji sa nasom drzavom i tradicijom nemaju nikakve veze, Integracija ili od*ebaus.
Evo dijele nas lagano ko šite i sunite, prvo su nas podijelili u jugi a sad ćemo i sami sebe da ka*amo...WW III loading...
Ništa od tolerancije prema drukčijima u vjeri.
Po ovim paradžematima vladaju sve bivše pijanice. Zatvorili kafane pa otvorili paradžemate.
Cuj on bi sa reisom pregovarao, hahahah, kakva budaletina. Nema nade za ovog, jedino mu mozda tim psihijatara moze pomoci, no bezbeli je i za to prekasno. Samo ostro, kakvi pregovori, cuj pregovori...
islamisti na haparatima
Fati e Mire- je ustvari ličnost koja je odavno zrela za bajbok! Sada kao zaštitnik onih koji su vezani za radikalni i svaki ostali paraislamski radikalizam, još više je zaslužio pažnju nadležnih za ove likove! Dobra ti sreća!
Bravo za Reisa ef>Kavazovica i za IZ BiH
mene samo zanima kako ce da ih zatvore
Tako je Reise!! Stati u kraj više ovome. Teško da ćeš očistiti što je Cerić zakuhao ali samo naprijed. Imaš podršku većinskog dijela Bošnjaka muslimana!!
Kako se pali auto na buksnu ?
Ujediniti sve. Organizirati i napraviti velike grupe u dzamijama i uciti sa namjenom za mir i ljubav izmedju Bosnjaka u BiH. Upotrijebite snagu vjere za dobrobit svih. A , Alispahicu takodje uci dove, trebaju mu.
zar to nisu vasi prijatelji i ErdGovnan.. sto je tu sporno. Vas leader u Bosnjaka vam ih uvezo