Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast,e da jos crkva sta prikupi...
vala bas, razboljavaju se valjda i vlasi ....
barem 100. 000 KM
Hamdi 10 %,samo da se zna.
da,da,to obavezno
Sramota trebali su dzamiju da naprave ( gdje ce narod klanjati ) a oni neku bolnicu . Kome to treba ? Seamota
kad pogleda covjek tvoje komentare vidi svu "draz i milost" krščanstva,ali pod "
Allah dz.s. nagradio svakog ko je i marku iz svog dzepa dao za ovako human projekat samo mi nije jasno zasto se intervijuise komunista lipovaca,kakve veze ima komunizam i komunisti s Islamom i IZ,to su potpuno suprotne stvari,jos on nesto Allaha spominje idiot glupi kao da ne zna da mu stranka za Boga neuzubillah uzela titu.trebali su nekog muslimanskog predstavnika naci za interviju ovdje
Religija bez obzira koja, oslobodjena lanaca politike i licnih interesa moze da bude ideja vodilja u svakom segmentu zivota.. Steta sto je to kod nas rijetkost..
...sve je to super... ...al nisu sergije za gradnju bolnica... koliko ja znam BOLNICA JE MORALA BITI OSIGURANA PO NEKIM PRAVILIMA KOJA CAK I KOD NAS VAZE gdje je novac od osiguranja? o tome niti jedan novinar ne piše? zasto?
Svaka cast.
Lijep čin. Ovakve aktivnosti bi trebale biti osnovni zadaci vjerskih zajednica. Nego... šta znači sergija?
kutija u koju se ubacuju pare, laicki receno
Hvala gentleman.
kako se komunjara lipovača pretvori u hadžiju kad su pare u pitanju.
Zar ova riječ "sergija" nema pandan u našem jeziku?
Islamofobima, komunjarama, četnicima i ustašama se i ovo neće svidjet pa će reći da se IZ opet mješa u politiku....
Evo meni se prvom svidja
eto gdje su sad oni sto halabucu kad se prave dzamije. I kad prave prace ih tamo gdje su potrebne a ne ko ovi drugi namjerno naprave da provociraju. Pomaze IZ dosta hairli projekata od obrazovanja do bolnica mostova itd. samo kad naprave dzamiju dignu se cafiri da halabucu. sad halabucite jadnici.
MASALLAH :)
sta god nam rekli oni koji nas mrze mi smo opet merhametli i dokazujemo da smo bolji od njih...
Ne vide oni dobrotu islama, crnina im pojela oci pa gledaju samo ono sto njima odgovara.
svaka cast za oboje selam za vas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)