"Sat za planetu Zemlju"
0
Isključite svjetlo!
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav iz Bijeljine , samo da se javimo da se pohvalimo kako smo ispostovali nasu zemlju u ovoj svjetskoj kampanji. Koliko smo moji drugari i ja mogli da vidimo , vecina nije to uradila , ali nama je bilo dobro i uz svijece sjediti jedan sat i pricati nase stare price iz djetinstva... OSjecamo se veoma ponosnim , sto smo medju onima koji vole ovu planetu. Jos jednom veliki pozdrav iz BN-a!
da ovo nije opet uzimanje kordinata grada ko 92?
kod nas moras reci .cka ko ne ugasi svjetlo ,sash vidjeti kako svi gase............
@tip top grijesis potpuno, totalno, maksimalno. treba ti vise znanja o ovakvim stvarima, sto se stjece na 2-oj i visim godinama elektrotehnike (ne znam kako se sada uci po ovoj novj Bologni), smjar energetika. zna se kako su u ovim situacijama moze postupiti, da se ustedi i energija i co2 i da se ocuva stabilnost elektroenergetskog sistema. Ne pricajte gluposti, nego uvijek gasite ono sto vam bezze guta struju, ne cekajte samo ove akcije.
ma jarane u ratu smo mi odradili ovo bez svjetla za narednih 100 godina
ja ću ga isključiti u 1h pa do sutra u 18h hej sedamnaesti sati za zemlju planetu šta ti je reć humanost i razumjevanje
e naseg jada i solidarnosti. sarajevo svijetli ko las vegas. sramota!
Jes shubi u pravu si ti si seljak kreten i svi koji te vide bi se mogli zainteresovati za Teoriju evolucije zbog tvoje neodoljive sličnosti sa orangutanom .
cuo sam da ce drugo poluvrijeme na grbavici zeljo igrati bez reflektora? jel istina?
ne moze se dahnut od seljaka!!! de ti svoju mamu,moju ne diraj!!! jes cuo!!! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!
hej shubi mamu ti ja pod reflektorom :)
na najvecim svjetskim gradjevinama su pogasili svjetla,gledajte Sarajeva...svi seljaci...ne znaju koliko vrijedi ovaj jedan sat za planetu Zemlju!!! SELJACI...KRETENI...FUJ...MALOUMNI...FUUUUUJ!!!
@sandzaklija I kod tebe?
kod mene u stanu ko u Las Vegasu sve svetliii
ja nisam u mogucnosti da ugasim svjetlo al sam se pridruzio facebook grupi koja podrzava gasenje svjetla. nadam se da sam bar malo pomogao