Potpisivanje SSP-a sa BiH
0
Irsko "ne" pokvarilo raspoloženje
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edo ne razumijesh. Ne moze nama EU popraviti standard kad sami ne znamo. Ulaskom u EU ne postajes odmah bogat i prosperitetan. Moras sam uociti svoje pogodnosti i dobra i zaraditi na njima. Ulaskom u EU samo ce se josh vise povecati uvoz, a od izvoza nece biti nista, jer Boze moj sta cemo to mi izvoziti. Jedino bogatstvo koje imamo - Šume ne znamo iskoristiti i napraviti buducnost drzave na tome.
da, ali nece gladovati kada udjemo u EU
koliko smo mi zaokupljeni tom Europom, a cinjenica je da ce narod i nakon potpisivanja i vovog i milion drugih sporazuma, opet gladovati i biti nezadovoljan
e sve nam pokvarise 2
mah... moraju nama sve pokvarit