Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu ublehu kad vidim pomislim na talibane i isilovce - isti imidz i ista ideologija
@skywalker4 jel ti znas da citas bosanski?
@skywalker4 a što tebe libo racku kako se neciji jezik zove?Ovdje si da vrijedjaš i širiš mrznju koje ne nedostaje.Ako ne znaš samo ukucaš na googl i sve ces saznati.Nemoj da su ti gusle jedino sredstvo informisanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko ne poštuje tuđu vjeru kako može očekivati da se njegova poštuje. Dakle trebamo čestitati Božić pravoslavnim vjernicima, ako je politika kurva nije vjera. Sretan Božić
svaka cast na komentaru majstore
ovo onaj sto je rekao vratiti kosovo milom ili silom, pa se izvinjavao za pozivanje na nasilje? onaj sto je rekao da su muslimani fini samo kad su u manjini, pa se poslije izvinjavao?
I što je uz blagoslov ove crkve pocinjen genocid i nevidjeni zlocini.I ne bih sa ovim bradonjom da mješam mnoge Srbe širom svjeta koji sa onim što se dešavalo u BiH nemaju ništa.
Nijedna vjera u osnovni ne zagovara zlo, nego smo mi ti koji je izvrcu radi kojekakvih ciljeva, sirite mir ljudi, manite se nacionalizma i gluposti :)
Gledaj komentara i bosnjacke multietnićnosti,podrzavanja razlicitosti u BIH i postovanja druhih vjeroispovjesti. Prosto da svako pozeli da gradi drzavu sa bosanskim muslimanima i njima slicnima. Takvu multietnićnost ne mozes svugdje naci.
@Mickey10. Ovo je samo odgovor na vašu mržnju koju svakog dana ispoljavate, zašto se čudiš kada među Bošnjacima naiđete na iste kao što su vaši
Istina je da je mrznja kod Srba prisutna,ali ono sto je meni postenije je da ste sa Srbima bar nacisto-ne vole vas ali ne zele ni drzavu sa vama,zsto puta je receno da zele da se odvoje i da podijele BIH, od rata je tako bilo i bice. I sa Hrvatima je ista stvar,svakom svoje,nece ni oni sa vama. Dok vi sta? Malo mrzite,a onda vam se malo digne neka stvar na zajednicku,funkcionalnu bejha? Ne ide druze. Ne ide.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je li ovo onaj što male dječake kara u pakaš? Da se istraži njegova eventualna umješanost u Mahirovu smrt.
@tvrdo_realan dobar vic hahahahah. btw. Jebbem ti majku. Evo nek me identificiraju hehe.
Ti si nasa karina,a ne Allahov rob,smrdljivi stvore...