Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli k**** ko je sta u kojoj stranci?
bas vala mrtve vam jebem lopovske
Crvene brigade zalosno ali istinito
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko god je s ovim momkom bio 5 minuta zna kakav je to mrav i radilica.
Pa idiote dragi frajer nikada nigdje nije stažirao :D hahahah Ima 22 godine i treća je godina na Pravnom fakultetu UNSA. Pa ko vas plaća majke vam?
Momak nije stažirao nego je radio u sklopu jednog projekta. Tada je bio prva godina fakulteta :) Od početka je vanredan student, prošle godine je bio druga a ove je upisao prvu godinu. Dobro ga znam i zato mogu provaliti vaše laži i šuplje priče. Imate jednu veliku pusu ;)
Po čemu čete pamtiti 2014 godinu? Po krahu SDP-a. Šta očekujete u 2015? Potpuni nestanak SDP-a i popunjavanje zatvora njihovim kadrovima. I ja isto!
Irfan Čengić je moj komšija i cemu tave ruzne i pogrdne rijeci. Momak koji ima ambicije i i ciljeve u životu i želi da napreduje. Mada ne volim stranku u kojoj pripada. Potez za svaku pohvalu . U ovom trentuku je osoba koaj može neke stvari dovesti u red u stranci.
Mirise ZELENO.....da ti nije Cengic nebi ni pogledala..hehehe....Ovi Cengici samo jos Mars nisu osvojili....ja te Ustikoline.......
Irfan Cengic nikad cuo , Lana Prlic isto nepoznanica, Goran ljubojevic dolazi iz opstine gdje SDP nikad nije imao vjecnika , sta od tog svega ocekivati?
Mislim nekom balavcu dati mjesto generalnog sekretara je ravno smoubistvu pa to je covjek koji mora biti lukaviji , iskusniji i sposobniji i od predsjednika
dzema poltronu pojasni ti nama koliko ste "normalizovali" zivot u BiH za vaseg mandata pa su vam ovakvi izborni rezultati. Ne trpite se ni medjusobno, ne vladate ni sopstvenim kadrom,a kamoli narodom
Sram vas i stid bilo, pogotovo ove koji nemaju pojma ko je ovaj mladi covjek!!! Pisete da se drogira, da se udvarao nekoj zeni, pa sram vas i stid bilo... Ovaj momak studira, radi od jutra do sutra, pomaze koliko god moze. Momak studira i treca je godina i pored svega ima vremena za politiku. Irfane svaka cast, ponos si svoje opstine...
Sejo gavno pitanje je da li on koji je jos politicki nezreo moze da bude generalni sekretar jedne ozbiljne (a sve vise sumnjaj da je SDP ozbiljna) partije.
ovaj ne zna ni auto voziti, a kamo li sta drugo. to je strebercina.
Citava mu porodica Cengic retardirana, alaselamet!
Buraz mu ima papire da je mentalno bolestan, zbo nozem druga u skoli, i jos mali milion incidenata...on citav zivot lize tudje guzice...tako da me ovo ne cudi
lazes,sine materin
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koga god da izaberu, našao bi se neki "intelektualac" od komentatora da mu sve uz duž i poprijeko...
Ponos nas, ponos Starog Grada, ponos drzave....Ne moras imati fakultet da bi bio pametan, ali moras imati ideju i volju :-) Svaka cast druze, vjerovali smo u tebe :-)
ko je ovo krme glavato
krme te napravilo
Bravo Irfane i sa srecom u narednom periodu. Irfan je jedan od dokaza da mladi svojim radom mogu postici i promjeniti nesto u svoj opstini a i u drzavi i samo nastavi tako. Nedopusti da ti zil komentari onih koji sjede kuci i jedva cekaju da svoje frustracije istresaju komentarima protiv neceg poztivnog sto se desava u nasem drustvu. Tacno je da momak nema ni fakultet i vec je vise u zivotu postigao nego 90% vas koji jedva cekate da ga popljujete i djaba vam i ti zavrseni fakulteti bolje bi vam bilo da vam bude za primjer kako se postizu rezultati.
pa tako se u vas kmera postizu rezultati, ne moras imat ni fakultet, nije vazna ni strucna sprema, vazno je da viris iz Zlajinog i Niksicevog prkna i odmah moze sve... momentalno postajes sekretar, nadju ti mjesto u autocestama, elektroprivredi il nekom drugom javnom preduzecu i uhljebe te dok si poslusan... iza ovog mladica pored obnovljenih godina na pravu stoje i godine spinovanja po portalima, brojni hvalospjevi o protekloj vladi, pljuvanje po drugim strankama protivnika sdp-a, aplaudiranja kod otvaranja tunela...
cestitam i svaka cast
Bravo Irfane, podrsku mladim ljudima bismo svi trebali pruziti! Puno srece i uspjeha u radu ti zelim!
I Lipovaca je bio jako mlad kada je prije nekih 11-12 godina dosao na funkciju
Eto mladiću, pamet u glavu i potrudi se da posao obavljaš odgovorno i savjesno. SDP nije važan samo sebi nego i svima nama.
i hoce, barem po onome sto znam o decku, iz moje je opstine (stari grad), uspjesan je i iz dobre porodice, a u vijecu jedan od najglasnijih, iskrene cestitke
SDP je prevazna stranka u bh. politici, drago mi je sto im je generalni sekretar mladi uspjesni vijecnik (najmladji u BiH)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)