Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD CE BIT PRAVA TUZBA PROTIV SRBIJE?
...pucanj u prazno jeste, al nije Inzko levat, zna on da su srbi nebeski narod, i da ce gore (u praznini) garant nekog strefiti i zaboliti!!! hahaha, Inzko 10 points
divi mu samo glavurde (intelektualac, znanja punoglavac...), fuj, gluho i daleko bilo,.. papanijada
Oni su opet ugrozeni srbi koji zele da zaplacu EU da ih maltretiraju pa moraju na referenm dobicete vi podrep polahko
ZIVILA BOSNA I HERCEGOVINA I ZIVILA REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA
BiH je pukla. Sve je ovo predstava za podjelu BiH po dejtonskoj crti razgranicenja. Incko je obavio zadatak - Bosne vise nema.
Pa ono jest ! Poslednji put kada smo\'\' pisali uz vjetar\'\' vi \'\'pobjediste\'\' ! Jos jedna takva vasa \'\'pobjeda\'\' i mislim da ste gotovi ! I vi i ova sugava drzava ! A bas vas je \'\'Svjet pomogao\'\', toliko da , ste ono bas podjubrili zemlju ! Gdje god stanes ugazis u govno !
PRODAJEM SREDSTVO ZA BEGSTVO CENA ILJADU MARAKA
@barezi, jos jedan DOKAZ za to kolko ste vi GENOCIDNIJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SHVATICE JEDNOG DANA ko je drzava BiH, genocidna mora pasti, tvorci genocidne su isto tako nestali, i rs isto tako mora da nestane.
stane i vise od 20 u horizontali ako se ne mrdaju i to najvise onih koji se raduju tudjem bjezanju,cudan je traktor
PRODAJEM POLOVAN TRAKTOR! Prosj. Brzina 20km/h. Trosi malo. Stane u njega 20 ljudi. Cijena po dogovoru.
Nemogu vise da citam ove izjave ovih politicara i o njihovoj demokratiji a da ne komentarisem. Gospodo o kakvoj vi vise demokratiji pricate i volji naroda kad ste sa tog dijela zemlje protjerali sve nesrbe i onda stvorili sebi parlament i tu izrazavate neku volju naroda. Gdje vam je gospodo volja drugih naroda koji su sa tih prostora pitaju li se oni za sta? Naravno nepitaju jer ste ih protjerali i oduzeli im sva prava i sad pricate o demokratiji i volji naroda. Zato gospodo dosta vas je vise i okrenite se o buducnosti BiH i zaboravite taj ratni plijen jer kako nas narod kaze sa dzavolom doslo sa dzavolom i otislo pa prema tom doce i kod vas dzavo po svoje.
Samo vi lajte, hahaha Sto vise lajete sve vise sami ukidate genocidnu RS, mi se ne moramo mucuti;) I zaliteeeee see, do Boga dragoga! Djaba vam vala, haha
dzeko ostaje u vukovima. eto nema vise nade