Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde vise razgulite odavde, da vam mi pokazemo kako se sa srbima raspravlja i vodi politika. mislim da je doslo vrijeme za osvetu. ja licno necu vise srbske glave (osim kroz nisan) da vidim u komsiluku. samoda hoce ovaj slabic od suljemana vise predat vlast nekom sposbnom covjeku kao sto je sefer pokazali bi mi inzku i evropi kako se sa bagrom pregovara
Mi vise nade u EU nemamo i jedino malo zrno nade jos imamo u Obaminu ekipu, al ako i oni zakazu MOZEMO mi to i sami odradit. Glavna stvar je ne legalizovati okupaciju.