Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REZOLUCIJA O OKUPIRANIM TERITORIJAMA U Rezoluciji bi jasno trebalo pisati da se u slučaju pokušaja srpske iredente da se odvoji od Bosne, te teritorije automatski isključuju iz RS i postaju dio matice zemlje. Suludo bi bilo da Bosnu, koju nije uspio osvojiti ni Karadjordje a ni Obrenovići razbuca jedan seoski galamdžija a očigledno, gotovo bez otpora. Ne dozvolimo da naši potomci dvije hiljade godina lutaju svijetom bez domovine kao Jevreji ili da nas zatvore u torove, kao Palestince.I kolju kao stoku.
REZOLUCIJA O OKUPIRANIM TERITORIJAMA Mislim da je krajnje vrijeme da Vlada Federacije Bih donese Zakon... ili Bošnjački sabor ili neko Vijeće ili ne znam ko već Rezoluciju o okupiranim teritorijama. Tu bi bile navedene sve teritorije koje su nacionalno i tradicionalno pripadale Bošnjacima /i Hrvatima/ a koje su diktatom „dejtonskog pakta“/ili bolje pakla/ ostale zarobljene u RS a isto tako i teritorije u Srbiji i Crnoj Gori gdje su Bošnjaci većina i na koje bi trebalo primijeniti istu analogiju kao pri podjeli Bosne. Te teritorije bi trebalo precizno iscrtati na mapama i poslati ih svima koji odlučuju o sudbini Bosne, i prijateljima i neprijateljima a kojih je nažalost mnogo više.
Bosnu nisu uništili ni Mladić ni Karadžić ni Šušak ni Boban, ni Milošević ni Tudjman – Bosnu je uništio Dejtonski sporazum. Ako su ga i potpisali neprijatelji Bosne, to mogu i razumjeti ali oni što su se kleli u Bosnu a to uradili - e to su narodni neprijatelji kojima treba suditi za veleizdaju i postrijeljati. A ako su neki izdajnici već preselili na onaj svijet ne trebamo se uzdati u džehenemsku vatru, treba im suditi u ovodunjalučkom bosanskom paklu koji su ostavili iza sebe i izbrisati svaki spomen na njih – i sjeme im zatrti...
naravno da je pomogao - ali vladajuce stranke su ga koristile parcijalno, tj. onoliko koliko im je trebalo da jos jace nastave SISTEMSKU - \'\'ustavnu\'\' pljacku Titove imovine koju zovu \'\'privatizacijom\'\' - prvenstveno banaka a pravosuđe i banke sa vjerskim poglavarima podijelili su narod pa zavadili pa popljackali narodnu - drzavnu imovinu - a gdje su tek desetine milijardi u donacijama od kojih su se mogle napraviti tri ekonomski snazne drzave
@MINKA Visoki predstavnik nije peder! neg ti na pranje zuba i guze pa na rad,vrijeme je! BiH4EVER!
sloboda ili nista...
3 stranaca i 3 Muje Kakav je to razgovor
INZKO KAKO SI LIJEP NA SLICI KO NEKI INTELEKTUALAC