Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Kuka Pises nebuloze,ako ih je i ubio,onda je ubio fasiste kojima su katolici uvijek bili naklonjeni,kao i danas.Fasisti su uvijek dobru podlogu nalazili u Hrvatskom narodu i BiH katolicima.
Gospodine Incko! Nesmotre i neodmjerene izjava g. Cerića, nisu mišljenja Bošnjaka, on može zastupati samo svoj kabinet i nikoga više. Pozdrav demokratiji i ljudima dobre volje! Sax - teške kritike zbog vulgarnih primmitivnih i nacionalističkih komentara!
Incka za predsjednika BiH, a nacionalisti nek mise napuse ove katolicike k.i.t.e
@ kuka- da ti hrvati kojim slučajem nisu bili pripadnici ustaškog pokreta ? ako jesu drug rešad je čekirao kartu za raj nekoliko stotina puta.
Živio ko pas umro ko pas tako je sa ateistima
Gdje je ovaj Incko kada ru,šitelji Dejtona negiraju genocid.gdje je kada č--etnički pokret šenluči svake godine po Višegradu,gdje je kada kačavenda sije mrž--nju.Zašto tada šuti? OSTAVI NAM REJSA NA MIRU
cestitke za gospodina incka!!! A VI SA NACIONALISTICKIM RAZMISLJANJEM IZVOLITE SA NAPUSHAVANJEM NASHIH CHUNDARICA!!! By Normal Human!!
Komentarli na Incka najbolje pokazuju da nema razlike (osim boje dresa) između č.eta.usa ba.lija i us.ta.ša!
napu.ši se ku.rćine retardirani musli.majmune !
INZKO, VOLIMO TE!
tambura pić.ko musli.majmunska
tako je Inzko, samo deri. neznaju oni drugacije. zavrni im ruku inace ce ovdje cvijetati nova \"ljeta\".
Bravo Inzko! Tako se postupa sa neznalicama.Samo napred i gazi bagru.
Hhahahahahah sto slaga da je prosjecna plata 800 KM
E ovaj Incko je pravi levat. Kad god da izjavu izblamira se maksimalno. Mislim da nema više nikakav autoritet. Vrijeme mu je da ide kući.