Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neg kad ce bit tuzba protiv EU-je koja svojim stavom pomagajuci vec 20 godina genocidnu fasisticku srbiju samo dokazuje da je ona ta koja je vukla konce u genocidu nad Bosnjacima-Muslimanima! Puna si krvi Eu-jo krvi civila Bosnjaka Muslimana,jer vi stvarno mislite da smo ovce i da ne vidimo kak nas fino vucete za nos i ponizavate,ucjenjujete,podjenjujete,ignorisete nasu anticku historiju Bosne i Hercegovine,podmetli ste nam planski genocinu tvorevinu rs-ku koja da je ne podrzavate ko i genocidnu fasisticku srbiju nebi ni postojala ni unistavala nasu drzavu vec 20 godina! DOSTA vise hocemo konkretno,crno na bijelo,ponistenje genocidne tvorevine rs-ke,USTAV drzave i jedne ustavne istitucije i jedna predsjednik,policija,parlament,sud,itd...NISMO OVCE kad cete to shvatit,hocemo ukidanje viza za nasu drzavu u Januaru 2010-e ko genocidnoj fasistickoj srbiji il ni ona nece imat tu privilegiju ko i crna gora njen satelit genocida nad BIH!BiH4EVER!
MI SMO STVARNO TOLKO NESPOSOBNI KO NAROD KAD NE INSISTIRAMO KAO GRADJANI BIH DA MEDJUNARODNA ZAJEDNICA OTVORENO IDENTIFIKUJE ONOG ILI ONO STO KOCI U BiH, I PRESTANE GOVORITI: \"BIH NIJE URADILA TO ILI TO\"!!! IL NEMAJU PETLJE, IL NE ZNAJU NI SAMI KAKO ISPRAVIT OVAJ DZUMBUS KOJI SU NAPRAVILI ILI JE TO DIO NJIHOVOG PLANA!...IL KOMBINACIJA! b.
Simpaticna mi je ova zapadna retorika: \"BiH mora to...BiH mora to..\" ko da je BiH neka uniformna drzava.... Koja BiH po Bogu? bosnjacka, srpska, hrvatska, komunisticka, BOSANSKO-HERCEGVACKA (ona najmanja) ili medjunarodna ( ona izgleda najuticajnija)? O kojoj od ovih 6 BiH govore ovi \"madjunarodni\"? Da li je iko stvarno probo stvorti BiH, u kojoj se vecina osjeca BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA? Tek kad se stvarno sve pokusa na tom polju, tek onda bi se moglo reci da su ovih 6 navedenih struja totalno uzajamno oprecne struje i tesko da ih iko moze pomirit. Tek onda je neminovna podjela BiH, a do tada trbea stvarno probati obnoviti BiH identitet, i malo \"smiriti\" sve one u njoj koji je ocigledno mrze ili smatraju da je to neka varka ili iluzija bosnjaske politike.
Visoki predstavnice hvala na vrlo mudrim rijecima,to pokazije da ste svjesni da u Bosni i Hercegovini nema normalnog funkcionisanja demokratije i prosperiteta u svakom smislu. Al-stocekat sest mjeseci,meni to nikak ne stima,znaci srbija koja je ratni zlocinac,genocidas,agresor i nacisticki fasisticki orijenisana i dan danas(koja se i dalje mijesa u unitrasnju politiku nase zemlje),ona ce uc ko jedna normalna drzaa,a Bosna i Hercegovina nece?! E tu nesto ne stima,haski sud krijenunistava,odmece dokaze koji optuzuju srbiju ko glavnog krivca za sve ratne zlocine i genocid nad Bosnjacima muslimanima,i poslije sveg licemjerstva Eu-je opet ta EU-ja pljuje po nasoj drzavi i narodu! Crna Gora je isto ucestvovala na agresiji nase zemlje pa je EU-ja i njoj pomogla svim mogucim nacinima.Nas i dalje gazi,pljuje,podcjenjuje,ucjenjuje,pravi slijepim i glupim,DOSTA vise,trazimo crno na bijelo od EU-je,ukidanje viza Januar 2010 il tuzba protiv nje za podrzavanje genocidasa!VAMA SVAKA CAST!BiH4EVER!
Hajde vise pa da Beogradska panda Boris ne prdi u hladno vise
@A kaze, stara ti je jos bolja danas, posebno kada se malo plaknula.