Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu je Dodik, treba otjerat ovog Morža iz države, ionako ništa ne radi, vazda nešto priča bezveze, nikakvih djela nema. Lik puno zuji a malo meda daje !
@HerrcegBosnaPonosna svi se oni bore za lagodniji zivot.. a vama uvale pricu o bosni.. srbima.. o ovom onom.. nijednom nije stalo do toga.. samo vas supljiraju.. jer to je nebitno.. vi ste iracionalni.. a ne oni
eee kada bosnje shvate da je Mile uvek u pravu bice kasno
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
velike rijeci od Mr. Inzka.... nema govora.... zasto se on ne bori protiv negativnih trendova iz RS-a koji su se i na Federaciju prosirili, to nam nije otkrio.... zasto bi? Za placu koju on dobiva, niko se ne bi borio, jer da nema negativnih trendova on bi bio na birou za zaposlavanje, znaci ti trendovi njemu odgovaraju.... Mr. Inzk - prozirni ste..... da se zeli, BIH bi se za 15 dana uredila u super drzavu, ali to nije cilj u prvom redu vama....
BIH je zatvor, a Republika Srpska zatvorenik.
@NinoBelovSRB 9. januar će slaviti svi Srbi, bilo da se radi o pravoslavcima, rimokatolicima ili muslimanima. Moramo se ujediniti i graditi našu jednu jedinu Republiku Srpsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gamad i lopovi su RS nema tamo poštenog svijeta a da odlučuje o nećemu. Tamo se samo bagra za sve pita.
Gamad i lopovi vladaju u RS. Nema tamo poštenog svijeta, a da odlučuje o nećemu. Tamo se samo bagra za sve pita.
Pa, Visoki, reci da su se Dodik i Čović dogovoili da sjebu Bosnu, Bošnjaci i grupa građana Bosanaca neda! I sve je jasno. Nema tu prelivanja i prelivoda. Ta dvojka fašista nikada nije bila za Bosnu i takvi će umrijeti, što prije!
Opet Srbi kirivi?
kriva bagra a srbi zavedeni Dodik vas kara a balije će kasnije
INZKO, LEŠINARU ODLAZI IZ BOSNE !
nisu se proširili,nego je narod počeo da shvata koliku ulogu u dijeljenju Bosne igra Covic!!!!
Jest tako je.Hajd ba tam brzo dejton 2 bez entiteta kantona.RBIH..Ustav stari.
Vrijeme je za mirni razlaz. Ovakva tvorevina sa 3 naroda nema buducnost, samo sukobe u najavi.
Nema razlaza polu-turčine, a pogotovo ne mirnog. Za par godina BiH ulazi u EU.
@pensa Niko te nece ni pitati, samo se jedno jutro probudis i zateknes GP na Majevici.
Pišaj po BejHa hihihihihihi
Pa, Visoki, reci da su se Dodik i Čović dogovoili da sjebu Bosnu, Bošnjai i grupa građana Bosanaca neda! I sve je jasno. Nema tu prelivanja i prelivoda. Ta dvojka fašista nikada nije bila za Bosnu i takvi će umrijeti, što prije!
Dodik je taj koji se milion puta pozivao na Dejton, a kršio ga je nepoštivanjem odluke ustavnog suda BIH. Ne možeš sjediti na dvije stolice odjednom. Svi mi trebamo biti malo manje licemjerni u ovoj državi. Opterećeni smo nekim imaginarnim stvarima i inatimo se jedni drugima na sopstvenu štetu.
Ustavni sud BiH je politizovan. ustav nigde ne zabranjuje proslavu dana RS.
Kad ti sjediš i gledaš kroz prozor, normalno je da dolazi do negativnosti! I bolest, kad se ne liječi, širi se!? Ili ti radi nešto ili razguli odavde!? Samo pišeš neka pisma, kao da si zaljubljen!!!?
Tačno bih volio ovoga prdonju hraknuti i opaliti šakom, onako čisto iz meraka. Čovjek ništa dobro nije uradio za BiH. Samo izjavljuje svima nama poznate stvari, a kad nešto fol reaguje, to toliko odjekne u svijetu kao da je moj rahmetli dedo nešto reagovao. Parazit obicni
Sta smo mi sebi dozvolili, da nam ovaj lik vrijedja inteligenciju ,da je sta vrijedio ne bi dosao ovdje da radi. Odavde ljudi traze srecu u drugim zemljama, a on se usrecio kod nas.
kakvo ti je to prezime spijunu obicni