Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa tolikom plaćom za šutnju i neragiranje odnosno nerad i neodgovornost ponekada i mito čisto sumnjam da on moze ista dogovoriti kada su početne a i one krajne barijere već samim startom blokirale i naredile da sve što kaže da slaže, činjenica da su mu ovlasti takve da može samo lajati kao pašće na lancu koje drže sudionici potpisanog dogovora , da sumiramo pucanj u prazno to Vam je taj Nicko Vamlentin.
Stvarno covjek nekad pomisli da visoki predstavnik u ovoj zemlji sluzi samo kao lutka!!
007 potpuno ste u pravu,umjesto da radi svoj posao on ide da se sece po Beogradu!! Visoki predstavnice uhvatite se pravog posla,onog za koji ste placeni!!
Sta on ima ici koji dick u Beograd, mislim ko je njega to ovlastio? Umjesto da radi svoj posao i da smijeni i uhapsi Dodik za teski kriminal, on ide Dacicu i ostalim govnarima na noge u Murdor?