Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko: U Srebrenici će biti otvoreno 50 radnih mjesta u Srebrenici U SREBRENICI CE U SREBRENICI BITI U SREBRENICI OTVORENO U SREBRENICI 50 U SREBRENICI RADNIH U SREBRENICI MJESTA U SREBRENICI
U Srebrenici će biti otvoreno 50 radnih mjesta u Srebrenici, ajde još jedno napišite u srebrenici i u Srebrnici i u Srebrnici..
@ IZDAJA! Hajd ne plači više...
Pa vi niste normalni, danas samo pogrešno pišete naslove. Pa bar ste mogli zaposliti nekoga ko zna čitati...
www.renesansnakraljevstva.com Zamisli... Budi te cvrkut ptica. Izlazis na ulicu i osjetis miris tek pecenog hljeba iz obliznje pekare. Pogledas oko sebe...renesansni grad. Kraljevina Bosna u 1461. godini. Krenes niz ulicu i zacujes skripu tkalackih strojeva. Vidis i izlog kovacke radnje, a u izlogu maceve, sljemove i sjajne oklope pravljene za bosanske vitezove. Na gradskoj trznici vidis ljude kako prodaju razne proizvode, od hrane do luksuznih dobara. Vidjet ces i arenu. Ljudi ispred nje se spremaju da okusaju snage, neki iz licnih razlog, a neki da bi osvojili srca prelijepih dama. Nastavljas dalje i odjednom ispred sebe ugledas velicanstveni dvorac. Vidjet ces strazare koji se trude napraviti mjesta za Bana koji izlazi na veliki gradski trg. Uci ces u obliznju krcmu, i dok ti krcmar sipa pivo ili kafu, razmisljat ces sta da postanes. Pekar, krojac, kovac... General ili Ban. Uvijek mozes postati i razbojnik, uzeti sav novac, i pobjeci sa voljenom.
Da nije mozda u Srebrenici? Da. Otkud znate?
a u srebrenici NISAM SKONTO JEL U SREBRENICI ILI JE U SREBRENICI SREBRENICI
i urednistvo kliksa isto.
ovaj inzko slabo bosanski prica. vidi kako je rekao u naslovu.
U CIJE SU ime i uz ciju SAGLASNOST DANAS 31 - Januara JE Tuzilastvo RBIH-e POTPISALO KAPITULACIJU I IZDAJU RBIH-e u Briselu, TE KATASTROFE ZA DRZAVU I BRANIOCE RBIH-e? lagumdzija i svi ostali politicari na vlasti, STOKA jedna IZDAJNICKA ! DANAS JE TUZILASTVO BIH-e " HINJSKI I IZDAJNICKI" potpisalo SPORAZUM o razmjeni dokumenata o RATNIM zlocinima izmedju RBIH-e i agresorske srbije barbara znajuci da je srbija POCINILA 95% svih ratnih zlocina u RBIH- u i to SU POTPISATL u BRISELU, GLAVNOM centru "ANTI" Bosne i Bosnjaka! Dal je tuzilastvo BIH-e ZAHTJEVALO SAGLASNOT od svih BRANIJOCA O OVOM OPASNOM I SRAMNOM SPORAZUMU , SAGLASNOST ZA POTPIS OD SVIH koji su ODBRANILI RBIH-u od agresije srbije barbara, ko i gradjana i Parlamenta drzve BIH-e ? STA OVO ZNACI, KAPITULACIJA I IZDAJA LAGUMDZIJE I OSTALIH POLITICARA NA VLASTi! Vidjet cemo i konstatovati u VRLO MALOM VREMENU KATASTROFALNE POSLJEDICE ZA DRZAVU I SVE BRANIOCE RBIH-e !