Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao kod VELIKOG VOŽDA,GOSPODARA SVEGA ŠTO LETI,HODA I PLIVA,NEUMOLJIVOG,HRABROG i NUSTRŠIVOG,CARA Milorada Dodika da vidi šta da rade sa ostakom ostataka FBiH i njenog ZELENOG DIJELA...doša je lično da zatraži od Dodika uvjerenje da će poštovati suverinitet i teritorijalni integritet FILDŽANISTANA...takođe,VISOKI je zatražio da REPUBLIKA SRPSKA prva prizna nezavisnost Fildžanistana,Zapdne Bosne i Herceg Bosne,a REPUBLIKA Srpska će za uzvrat dobiti zapadnokrajiške opštine (Drvar,Glamoč,Petrovac i Grahovo)...naravno,Dodik će biti UZOR DOBROSUJEDSKIM ODNOSIMA,i pondiće dsaradnju budućim članicama BOSANSKOHERCEGOVAČKE UNIJE ...REPUBLIKA SRPSKA,kao najveća država i najvećim borjem stanonika u BH UNIJI,biće zvijezda vodilja ostalim članicama te unije....živila UNIJA NEZAVSNIH BH DRŽAVA....ŽIVIO NEPRIKOSNOVENI Dodik koji već godinama pije krv ZELENIMA ;)
Jeste visok u PM
koja su ovo govn. sve trojca...m.rš konji...providna vam je igra krsta.i..Dok junačko srce bije tjeraćemo vas do srbije...Bošnjaci budite uvijek spremni....ovakvi isti su nam pripremili genocid samo prije15 godina i nikom ništa..evropa i srbi su isto govn. i šljam..
@reala jeste, vrijedja on nasu inteligenciju.. ali sta mislis, kako cemo se iskupiti od silnog zla kojeg smo sami sebi napravili? .. za ostatak svijeta, to je bio zlocin protiv covjecanstva..
ovaj Inzko vrijedja nasu inteligenciju.
ma ne znam sto bih ti rekao.ima ih kojima je mrznja hrane nema sumnje ali ima i normalnog naroda
Ovaj portal neka mi klikne na k*rac
@ assassin , ne moramo ni jest bitno je da se mrzimo ..
zar je vise bitno kakva je drzava ako nikom od naroda nije dobro.toliko samo se srozali na dno zbog nase tvrdoglavosti da necemo imti sta da jedemo uskoro
BiH cijela, a iz tri dijela. Kako to ???
vi niste normalni zar i nedjeljom dosta više dode pokvariste mi dobro rasploženje
vrhovno govedo ne priznaje OHR i visokog ( prica za cobancice ) a kad visoki najavi posjetu Dodo ga ceka klecuci.....da mu ga moze lakse po-pu-si-ti ! SIKTER