Uoči sutrašnjeg sastanka šestorke
0
Inzko: Stranački lideri trebaju da iskoriste otvoreni put
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Visokom Predstavniku Gospodinu Inzku i OHR-u...!!! OHR ce ostati sve dok se ne vrati Republici BIh-i NJEN legalni ustav RBIH-e...!!! Genocidasi serbi puknite...!!! Pozdrav Visokom predstavniku kojeg zalim svaki put kad se RUKUJE SA GENOCIDASIMA SERBIMA, PATOLOSKIM SERBSKIM MONSTRUMIMA...!!!
AKO SE DOGOVORE KRAJ DRŽAVE, A AKO SE NE DOGOVORE OPET KRAJ
DATI MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA GENOCIDASIMA SERBIMA TO BI BILA AUTO-DESTRUKCIJA...!!! To bi bio kraj drzave BiH-e...!!!
Čovjek koji je u vladu smjestio reketaše iz Stranke za kumove, rodbinu i prijatelje, pljačkaše i atentatore Lojanoviće i sljedbenike fašističke ideologije iz Hrvatske stranke poturica (HSP), koji u uredima i dandanas drže biste zločince Ante Pavelića.
A kad ces ukinuti \"privremenu\" odluku o uspostavljanju neustavne, nelegalne i nelegitimne i oktrojirane vlade FBIH? Ili ti mozda smeta sto sve vise ljudi u ovoj zemlji ima pitanje u vezi sa tvojim besmislenim i nepotrebnim poslom? Uskoro ces kuci to neka ti bude jasno kako god se trudio da sacuvas platu i privilegije kod svojim arapskih prijatelja. Zna se ipak za tvoje prljave igre.
sve nesto u znaku sestorke ovih dana ccc
g. Incko Vi ste svoje licemjerje nebrojeno puta dokazali p r d i t i mozete i dalje ali vise niste relevantan cinilac...
Kako visoki predstavnik a covjek nizak? Objasnite mi to?
VALENTIN INZKO - VISOKI PREDSTAVNIK EU U BiH
sve tražim a ne mogu da nađem onog što je do sinoć pis\'o SAFET SUŠIČ-PAPE SELEKTOR BIH...zna li iko išta o njemu?