Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćuj Ameriički ambasador za ratne zločine.???
srbija je najvece zlo koje postoji,pitajte najbolje njene komsije?!:-))))))))))))))) GROBARiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
? Da NAROD masIvno tuzi Srbiju???? Ti si teski bolesnik/ca ! ti si ta/j koji od naroda pravis idiote s tom pricom koja se servira narodu da jede 15 godina kao nagrada za pretrpljeno zlo. ne zaboravite da je postdejtonska politika do danas kao klin klinom uspjelia svojim zlom potisnuti pred dejtonsko zlo , a kako se da vidjeti glavni akteri postdejtonske bh drame ne kane ni pravac promijeniti, vec naprotiv, dizu tenzije jer im ne pada na pamet da sjasu s politicke scene na kojoj su zauzeli pozicije dijlom u vrhu i dijelom u zaledjini i vise od dvadeset godina NAROD treba tuziti SVOJE predstavnike vlasti i nikog drugog.
Pa vi svi energicno pomazete genocidnu srbiju,,joj sto pljuju po zrtvama,haj jada li jada al kak nece kad su sami politicari bih nesposobni,sta rec?da je bosna i hercegovina imala politicare patriote vec bi ona bila u eu al ovak nigdje svi je gaze,gaze i pocjenjuju,narod smatraju ovcama...ma kad bi narod poceo masivno tuzit srbiju vidjeli bi kak bi brze svi presude dali i mladic u hagu ovako nigdje.
Hoce li taj istrazivat ratne zlocine usa u iraku.avgenistanu,vijetnamu...
Mislim da treba pustiti kuci Karadjica, Seselja, Kordica i ostalu ekipu. Mladica odmah prestati traziti . Ovo postaje smijesno i licemjerno da bi se magarac crvenio od stida ali ne i hisusova dica.