Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nudim svima 100 KM ko se odazove bojkotu prehrambenih prizvoda iz susjednih nam zemalja
pozivam sve gradjane BiH da se odazovu bojkotu prehrambenih proizvoda iz Srbije! ne kupujte vise pastete i kobasice iz Srbije! ...... isto tako obustaviti kupovinu proizvoda iz Hrvatske, sve dok se HDZ-ovi ne natjeraju na prihvacanje Platforme...... (a moze i duze :D )
Koje demokrate! \"staje pri stavu da vlast na svim nivoima treba hitno da formiraju stranke koje imaju većinski izborni legitimitet u sva tri konstitutivna naroda, a to su u ime hrvatskog naroda HDZ BiH i HDZ 1990\" Znaci u Sarajevskom kantonu, npr, HDZ ima dva poslanika u kantonalnoj skupštini, ali s obzirom da oni predstavljaju vecinu hrvatskog naroda u BiH, onda bi oni u vladi trebali da imaju 5 ministara kao i u Federalnoj. Nije problem neka daju ministarska mjesta SDP-u gdje su oni apsolutni pobjednici. U cemu je problem?
Hoce li mi neko reći šta HDZ-ovi traži da bi se formirala vlast? Šta tačno hoće? Osim da Komšić nije član predsjedništva.
U svakom slučaju bi nasilno napravljena vlada bila nelegitimna i tako bi se svijet odnosio do nje. Takva vlada bi nelegalno upravljala sa zajedničkim novcem, a za takvo ponašanje imamo jednu lijepu našu riječ. Slično se je ponašao i Milošević...krne predsjedništvo(bez drugih naroda, osim Sejdo Bajramović) i udor u Narodnu banku...Živa lopovština. S takvim ljudima ne želi niko imati posla. Bujrum..
i on se izgubio ko i zlaja
INZKO ONI SU MAJORIZIRANI NEMOJ NJIH ...
-Ja sam Berlinac ,Incko igra poganu igru u BiH,davno bi on reagovo da je na mjestu HDZ-umjesto SDP,cim ne reaguje trazi koflikt u ovoj Drzavi Bosni.
Pa gospon Inzko budite malo sam sebi štovan i gospodin, dokle više moliti HDZ kočničare i profitere.Pogledajte kod nas u Hrvatskoj, pa te stranke neće postojati više jer će svi ili otići u Remetinec(Zatvor) ili će pobijeći iz države. Evo vam jedan članak pa pročitajte: http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/115379/Vlast-u-Vukovaru-formirali-SDP-i-Starcevicev-HSP.html
Dva pitanja za gosp. Inzka: 1. Zašto se nije izjasnio oko hapšenja gosp. Divjaka (evropskog ambasadora mira, multi-etničnosti, poštenja, ljudskosti, dobre volje, brige o mladima......? 2. Zašto forsira \"sjeme zla-HDZ\" u BiH kad vidi da su Hrvatsku oborili na pleća? Ito 2 x isti otrov. Po tom receptu mogla je BiH imati 4 x SDA, 6 x SDP ..... i sve bi trebale biti u vlasti.... ?????????
-Dolazi iz Saudiske Arabije Kralj Feysal da vlada u Bosni.
Gde je Dušanka? Moram joj picajzle vratiti
Ti bi Incko trebao da se sastajes sa Lagumdžijom. On je glavni problem u BiH. Ovi ljudi čuvaju ono malo dostojanstva , koj e je prokockao Komšić i onakvi kao on.
UPOZORENJE TURISTIMA ! Kada putujete u Teher-sarajevo ponesite obavezno sendvice i flasu vode, jer u Teheru je zavladala salmonela i eserihija koli zbog zagadjenih jela u pitarama,cevabcinicama i ascinicama.!
Jedino sto je IN je c.una moja u ustima tvoje mame!
VIDEO: Nakon što je govorio \"protiv\" SDP-a, Jovan Divjak uhapšen u Beču!? Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaji/57836-VIDEO-Nakon-sto-govorio-protiv-SDP--Jovan-Divjak-uhapsen-Becu.html#ixzz1Fum2nHSr
I ja bih pozvao Srbe na bojkot proizvoda sa vasih 24% ali jb.ga nemate ni jedan proizvod! Jedino ako neko kupuje ilahije na CD-u zamolio bih ga da ne kupuje to.