Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smr.di su KRMLJANI...................... smr.di su KRMLJANI...................... smr.di su KRMLJANI......................
srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI srbi su KRMLJANI
Političku scenu nepovratno su narušili ambasador MajMoon i njegov majmoončić Valentin kad su, umjesto u KP Zenica, reketaše (Stranka za kumove, rodbinu i prijatelje), crnokošuljaše, sljedbenike fašista (Hrvatska stranka poturica - HSP) i pljačkaše & atentatore (Alijanovići/Lojanovići), stavila u Vladu. Sve je jasno ko dan, samo se MajMoon i njegov majmoončić prave ludi, a ludi nisu, nego samo g.o.v.n.a, najgori ljudski ološ koji može postojati. Dabogda im djeca uživala u \"demokraciji\" kakvu prave za druge.
Uskoro ide totalni kolaps u US. Ko god ima imalo dolara kod sebe naravno da je budala, a ko drži Eure mora hitno da dobro razmisli kakva mu je pozicija. Ko nema ništa ima ono zakopano i konzervirano, ako nije budala. Na proljeće rokanje i to malo žešće. Biće dosta kolateralne štete.
jedite gov.. obojica i marš u 3pm