Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvedite novu rubriku inzko prica viceve
Leg'o regres, pukla janjetina, pocrnilo se na moru, pa se vratilo na pos'o u koloniju da se pričaju Ezopove basne. Mater evroatlansku!
nema se tu sta traziti,znaju oni sta im je ciniti valjda vide sta nevalja 20 godina,pa stewe wonder bi vidio majka mu stara moj incko,idi polij se vodom i izazovi eu da mjenja bagru,a glaso ne glaso oni odlucuju i bez nas,ha ti viko ha vo riko nepije vode?
Tip koji je prizivao tenkove nato-a na našu djecu, može biti samo persona-non-grata.
Koja blamaža,zbog ovakvog Dejtona su izbori unaprijed propali i samo bezveze bacamo desetine miliona maraka.
Kakav je ovo hohstapler! Zivi na racun prazne price. Za godinu dana od nase sirotinje uzme 600.000 KM!!! (12 mjeseci po 25.000 Eura) Pa I zasluzujemo podsmjeh cijelog svijeta. Umjesto da otjeramo ovog prodavaca magle I sumaglice, zauvjek.
Pedi Esdaun je posteno zaradjivao svoju platu. Smijenjivao politicare, uveo licne karte, pasose, zajednicku vojsku. A ovaj smutljivac Incko nista zivo nije uradio, samo laprda.
pedi esdaun je bio gori i zaradivao vise,sto ga ne otjerasmo,ko,hmm..lijep pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Inzko, kad tebe vidim shvatim da su nasi kopovi mala djeca. Ti lopino uzimas 25.000 Eura iz usta nase djece da bi glumio dezurnog idiota. Odlazi I ne vracaj se...
hahahhahaha vidi genocidasa sto su zapjenili dzaba postase genocidasi nema ono iz tri djela spojice se cjela,Incka placa MZ a ne Bosna.
Haj' NE SREI vise!!!!!!!! Idi KONACNO...SAMO IDIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!
Incko , kažeš postoji veliki broj nvo koje će pratiti izbore !! čije su to nvo organizacije? pa vladajućih političkih lopina koj su ih osnovali da bi ih koristili u svoje prljave svrhe !!!! Incko, ništa nisi bolji od naših političara !!!!!
...A JE LI HIPOTETIČKI GOVOREĆI ILI REALNO GOVOREĆI...MORAŠ NAM I TO RAZJASNITI JER UMALO TI NE UPADOSAMO U AUSTRIJU I POGASIMO ONO MALO VOJSKE ŠTO IMATE TAMO DOK EŠTONOVA NIJE REKLA TO JE SAMO HIPOTETIČKI REKAO LJUDI ,STANITE !!!! I MI STALI !!!!
Incko...šta je sa dosadašnjim "posmatranjem" izborne kampanje, govorom mržnje...mizernom kupovinom glasova....mafijaškiom krađom glasova na izborima..... o čemu govoriš..ti i OHR ste najodgovorniji za beznađe u kojem se nalaze građani bih !!
moj incko,naslov teksta ne zavrjedjuje da se isti procita......................
...zatražiće 50 maraka...