Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isli ste od vrata do vrata i kupili narod za logore ili strijeljanje. Ja bih volio da nije bilo tako ali na zalost jeste. A vi koji nevjerujete, potrudite se da sakupite cinjenice koje dokazuju drugacije. Osudjeni ste za genocid i pred bogom i narodom.
@minhen Te podvale probaj negdje drugo! Prvo Srbi su u....i i Jugoslaviju, i sada im je to izgovor za sve ono sto su napravili u Bosni. Kosovo su izgubili zasluzeno, a dio BiH koji ste okupirali i jos mislite odcjepit, nece proc bez konsekvensi.
ado sto haluciniras ba -ko te isterao iz bosne jel alija ili silajdzic pojasni sinko,nisu tebe srbi isterali to tvoje vodje muslimani razbili yugu pa nas sve rasterali po svijetu,ti si ado malo u zabludi-ado tvoji se mosnjaci raduju sto su srbiji oteli kosovo pripremi se da bosna ostane bez republike srpske samo malo mudrosti i strpljenja svacija ce volja biti ispunjena-otvorili ste pandorinu kutiju cepanjem yuge,sada ce malo mecka i pred vasim vratima da zaigra
Ado....sinko jel ti dobro
Ako se nema para za povratak, ima posudit. Ako nasi politicari povratak nevide kao najvitalnije pitanje bosanske nacije, treba ih mjenjati. Ako se ljudi ne vrate svojim kucama dokazat cemo dunjaluku da se genocid i etnicko ciscenje isplati i da je izvodljivo jos uvijek u XXI vijeku. To na bozijem putu nesmijemo dopustiti.
Samo pozurit sa povratkom svih na svoje! Samo pozurit sa povratkom svih na svoje! Samo pozurit sa povratkom svih na svoje! Samo pozurit sa povratkom svih na svoje!
Nama se nigdje ne zuri! Nama se nigdje ne zuri! Nama se nigdje ne zuri! Nama se nigdje ne zuri! Nama se nigdje ne zuri!
Spiricu, gurbete mene si istjerao iz Bosne i Hercegovine i sad hoces da djelis. Kunem ti se docI ce vrijeme pa ce biti pravde u nasoj krvavoj domovini (djedovini) i ako je nigdje ne bude.
Veceras Nidzo ponesi tu kasetu u B Luku da mi to na miru prekopiramo pregledamo i vidimo sta to BiH ima....da znamo sta da uzimamo...bice Igor Rajko,Drago i ostali....polako vozi ovo malo klizavo..tvoj Mile