Poziv biračima da glasaju
3
Inzko pozvao na odgovornu predizbornu kampanju
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.facebook.com/NeGlasaj
Je li se sta pita MZ ili sta vec glumi... i sta sve dopista i zasto ovaj covjek uopste prima platu
Izvini i s p r d k u poturički, nisam ti mogao ništa reći, tvoja mama mi ga je zgrabila u usta i nije ga puštala dok iz mene nije isisala zadnju kap ćereste. Zato se tek sad javljam.
Šuti Incko, ne radiš ništa po pitanju smjene ovih secesionista, ni sad te niko ništa ne pita.
Ako ću ikad glasat, to će biti sada.
Jedina drzava gdje Breivikova politika blista :D Evropa treba carpet bomb Beograd zbog ne prestane velikosrpske aktivnosti, pa onda mir na balkanu.
e moj inzko, o cemu ti to ???? balkan je to, kakvi izbori, glasanje i demokratija. kad je balkan izabrao i doveo neku normalnu vlast ? to je samo za porobiti. malo tu ima pismenih i naprednih ljudi, mahom zaostala stoka
Injcko popusim ti ga i olizem š.upak jesil cuo gade jedan!!! Sve radis protiv nas Srpa! M.a.r.s u svoju zemlju!
A imaš li ti šta za reći, mali turski isprdku, tzv. \'Smrdine\'?
Malo poturičko g o v a n ce izašlo na jesenski zrak iz dupeta svog šefa fašista ambasadora MajMoona. Pa da usput nešto kaže.
Smrt fašizmu, znači SDP-u i SNSD-u