Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mitre, možeš da popušiš i Incku i islamistima, prvi ja nisam za Islamsku BeHa, kao ni većina građana u istoj, a koji su za normalnu državu, Republiku BeHa......
Incko plata je legla na račun - ti si zadovoljan. Zadovolji i građane BiH - raspiši IZBORE ZA OKTOBAR 2013 -te god. Daj da se i građani relaksiraju od ove domaće pijavičasto - nacionalističko - ublehaške bagre. Molimo te!
Incko dzaba tjesis zagovarace islamske beeihaahhah
Inzko postaješ dosadan,
Nadam se da ce se FBiH vrati u ustavne okvire i u duhu osnovnih postulata demokratije, na što je nedavno upozorio i Visoki predstavnikValentin Inzko, prihvati realnost koja se zove nova parlamentarna većina i građane oslobodi od torture SDA-ovog, od predstojećeg stranačkog Kongresa, prestrašenog predsjednika.
nastavljeni medjustranacki problemi u fbih, pa bas se pitam da li je iko pitao za uzrok ili rjesenje, zahvaljujucii premijeru nismo u jos vecem kolapsu