Forum mladih SDP-a
0
Inzko, pomagaj!
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto mi stari ovi pripadnici foruma mladih :)))
Ovaj tihic s. je NEPRIJATELJ BiH odgovorna osoba za krizu , politicku i ekonomsku, on je sve zablokirao izdajnik , profiter, lopov, srbijanski lobista, smako Lukaca, smako ministra bezbijednosti, namijestio Jurisicu, srusio tuzbu protiv srbije i crne g. srusio investicije 7 mijlijardi ,50 000 radnika uskratio za posao, zajedno sa covicem d. drzi Mostar u blokadi, kod dodika m. izjavio da rs niko nemoze ukinuti te mu pri tome i dalje POKUSAVA\" pomoci na samom pocetku rata izdao te uskratio odbranu Bosanskog Broda i svih okolnih gradova i mjesta ! Ima toga jos mnogo, mnogo , sve sama izdaja i kukavicluk Znamo da je u SDA uvijek bilo vise struja i dobrih i losih tako je i danas,neki moraju da budu u blizini GARGAMELA da bi znali kakvu kasu sprema strumpfovima. SDA ima i novi slogan \'OD PATRIOTIZMA DO IZDAJE\" u rijeci izdaja svakako je prepoznato dijelo sulejmana tihica.
Sta li pipo ima da kaze na sve ovo,to me zanima.Pipo ako procitas,odgovori.....
@Bosanac E moj Bosanac sto pricas gluposti,kakvih samo glupih komentara ima,to je toliko tesko za citat,od zalosti mi suze idu. Podrzavam stav SDP koji se jedini kao opozicija zalaze za promjenu u BIH. Ovo treba poklat nacionaliste SDA-ovce,ne znam kako ljudi mogu zaokruziti SDA na listama i kasnije opet jadikovati kako mu je tesko. kako mozes pricati gluposti Bosanac,kako ti znas tko koliko prima penziju,pa majmune jedan da imas pametnijeg posla ne bi se bavio tim glupostima,nego bi ustao i digao svoj glas PROTIV ove vlasti,a ti sada ZA ovu vlast. Ajd mi reci jel Lagumdzija u par.uzima platu od 4.000KM ? Razabiraj neke stvari
Opet \"jelp baznia\"!!! Ebi ga, dokle...\"omladino\"...he,he...!!! A bre, smesno, bre, ebo te...
pardon, kumuju
Isti k...., il reko nevladine organizacije ili SDP, sve NO kukuju sa SDP-om
Smijesno je da ovakav skup organizuje SPD. Pa ta partija je ista, ako ne i gora od ovh sadasnjih. Pa njihovi gradonacelnici reketiraju firme, njihovi poslanici primaju visoke penzije i rade u politici, pa njihov je predsjednik ocrnio Bosnu u Islamskom svijetu.... Ovo bi bio pozitivan skup da je zaista organizovan od nevladinih organizacija, ali nikako SDP-a.
Nije stvar u tome jesu li ovo mladi ili ne. Ideja je potekla od mladih, a podrzali su je i ostali. Bitnije je ono zbog cega su se obratili Inzku. Ko ne shvata poentu u ozbiljnoj je zabludi!!! BLAGO NAMA KAD NAM JE JEDINI PROBLEM JESU LI OVO MLADI ILI NE?!
Odlican forum mladih...prosjek godina 45... :S
S tare D omaće P ičke
citiram INCKO POVUCI ME ZA ...
eeeee..... kako ste svi jadni, niko ne prica o tome sta ce biti kad sudije i tuzitelhi odu.... svi komentarisu, mlade-stare.., forumase SDP-a.... pa zato i jesmo gdje smo..... blago nasoj drzavi s nama... cccc
Napolje Rafi, napolje strani tuzioci, napolje svi stranci iz nase BiH jer samo unose nemir. Glasajmo za SBB i naseg Radona koji ce se znati obracunati sa ovim komunjarama i njihovim pionirima. Insallah do pobjede na izborima uz pomoc 300.000 Bosnjaka iz Sandzaka i Kosova.
Nigdje ženska. Danas protsuju Mladi SDP a sutra će Mlade SDP. Nema mješanja, fino po šerijatu.